Παραλίγο να πιαστούν στα χέρια, αλλά η αλήθεια είναι ότι το επόμενο διάστημα μέχρι και την αποχώρηση του Χαράλαμπου, οι σχέσεις του με τον Παντελή είχαν ηρεμήσει σε τέτοιο βαθμό ώστε να κάνει ειδική αναφορά στο όνομά του στο γράμμα που άφησε όταν αποχώρησε.

Η σχέση που είχαν Χαράλαμπος και Παντελής μέσα στο MasterChef ήταν λίγο σαν… 30 χρόνια γάμου: Μπορεί να βρίζονταν όλη μέρα, αλλά στο τέλος η αγάπη νικούσε! Τώρα, ο Χαράλαμπος αποφάσισε πως θέλει ν’ απολογηθεί για τη συμπεριφορά του, γιατί η αλήθεια είναι ότι το παραέκανε σε κάποια φάση! Έτσι, είδαμε τη δημόσια συγγνώμη του Χαράλαμπου στον Παντελή να έρχεται μέσω Instagram!

Στο μήνυμά του, ο Χαράλαμπος ευχαριστεί όλο τον κόσμο για τη στήριξη που έδειξε στο πρόσωπό σου και κάνει λόγο για μια μοναδική μαγειρική εμπειρία που έζησε στο MasterChef.

Στον Παντελή, λέει ότι απολογείται για την παρεξήγησή τους και του εύχεται καλή επιτυχία!

Ολόκληρη η ανάρτηση με τη συγγνώμη του Χαράλαμπου στον Παντελή:

«Καταρχάς θέλω να ευχαριστήσω όλους όσους με στήριξαν στο μαγειρικό αυτό ταξίδι μου στις κουζίνες του MasterChef ,μια τεράστια εμπειρία με ευτράπελα, ένταση, αδικίες, λάθη, σωστά, εκπλήξεις, μα πάνω απ’ όλα μαγειρική!!

Θέλω να ζητήσω συγγνώμη αν με την συμμετοχή μου στο παιχνίδι , προσέβαλα ή έθιξα κάποιους, και να ευχαριστήσω όσους πίστεψαν σε μένα!!Ένα είναι το σίγουρο, η μαγειρική δεν έχει όρια!!

Τελικά όμως εν κουλι??? @pantelhsvouros, απολογούμαι για την όποια παρεξήγηση είχαμε στο παιχνίδι. Παντέλο, όσα έγιναν τα ξέρουμε εμείς που τα ζήσαμε σωστά! Καλή σου επιτυχία!!!».

Στο μεταξύ, ακούγεται έντονα ότι ο Χαράλαμπος θα είναι πιθανότατα ανάμεσα στους παίκτες που θα επιστρέψουν στο MasterChef, λέτε όταν γυρίσει και εάν ο Παντελής είναι ακόμα μέσα, να τους δούμε να κάνουν και παρέα;;;

Δες ακόμα:

Αυτοί είναι οι παίκτες που επιστρέφουν στο MasterChef!