Η οριστική αποχώρηση του Σεφερίδη από το MasterChef, στο επεισόδιο του Σαββάτου συγκίνησε όλους τους παίκτες και τους κριτές του παιχνιδιού.

Το χθεσινό επεισόδιο στο MasterChef θα το χαρακτηρίζαμε αρκετά συγκινητικό, καθώς μετά την μονομαχία του με τον Δημήτρη Τσίκιλη, την ποδιά του παρέδωσε οριστικά ο Κωνσταντίνος Σεφερίδης, αποχωρώντας έτσι από το παιχνίδι.

Η αποχώρηση του Σεφερίδη έρχεται μετά την αποτυχία της μπλε ομάδας να κερδίσουν στην ομαδική δοκιμασία. Ο Κωνσταντίνος ήταν τελικά εκείνος που αποχώρησε, αφού το πιάτο του συγκέντρωσε δύο βαθμούς λιγότερους από εκείνο του αντιπάλου του.

MasterChef: αποχώρηση Σεφερίδη

Ο 23χρονος παίκτης του MasterChef  δεν έκρυψε τη στεναχώρια του κατά τη διάρκεια του αποχαιρετισμού, καθώς δεν κατάφερε να μπει στην τελική πεντάδα.

Παρόλα αυτά, οι κριτές μίλησαν με τα καλύτερα λόγια για τον Σεφερίδη την ώρα που τον αποχαιρέτησαν.

«Σεμνός, ταπεινός ήσυχος, δεκτικός στην κρίση. Έτοιμος να μάθει και όλο αυτό, τον έκανε και αποτελεσματικό», ήταν το σχόλιο που έκανε ο Λεωνίδας Κουτσόπουλος, ενώ ο Ιωαννίδης του είπε:

Για μένα είναι μαχητής, είναι ένα τίμιο καθαρό παιδί που έσκυψε το κεφάλι πήγε μπροστά. Εδώ δεν τελειώνει τίποτα, από εδώ αρχίζει. Να το ξέρεις. Μην τα παρατήσεις. Το ‘χεις με τη μαγειρική.

Ο Κωνσταντίνος όμως άκουσε πολύ καλά λόγια και από τον Κοντιζά, ο οποίος του είπε ότι: «Ήρεμη δύναμη, αυτό είσαι».

MasterChef: αποχώρηση Σεφερίδη

Ούτε όμως αυτά τα ενθαρρυντικά σχόλια ήταν αρκετά για να κάνουν τον Σεφερίδη να ξεχάσει τη στεναχώρια του, που είπε ήθελε να παραμείνει και λίγο ακόμη στο παιχνίδι.

Δεν ήταν όμως ο μόνος που συγκινήθηκε, καθώς στην επιστροφή του στο σπίτι η Ηλέκτρα Τσουρουνάκη και η Γωγώ Κωστάκη δεν κατάφεραν να συγκρατήσουν τα δάκρυα τους για την αποχώρηση του συμπαίκτη τους.

MasterChef: αποχώρηση Σεφερίδη