Μετά τις δηλώσεις του Άνθιμου Ανανιάδη ότι η οικογένεια της πρώην συντρόφου του δεν τον αφήνει να δει τον γιο του, η Μαρία-Νεφέλη Γαζή μιλά για τον Άνθιμο και τα απειλητικά μηνύματα που έχει δεχτεί χωρίς να θέλει να μπει σε λεπτομέρειες.

Η Μαρία- Νεφέλη Γαζή μιλά για τον Άνθιμο, μετά τις δηλώσεις του ηθοποιού ότι δεν τον αφήνουν να δει τον γιο του και αμφισβητούν το γεγονός ότι είναι πατέρας του παιδιού.

Μιλώντας στην εκπομπή «Ευτυχείτε», η πρώην σύντροφος του Ανανιάδη ανέφερε πως έχει στοιχεία στα χέρια της που αποδεικνύουν πως εκείνη και η οικογένειά της δέχονται απειλές από τον ηθοποιό. Παράλληλα, επισήμανε πως ως μητέρα προτιμά και επιλέγει να κρατήσει μια πιο ήρεμη στάση.

Προσωπικά δε θα προβώ σε κάποια δήλωση γιατί δε θέλω να με δει ο γιος μου αργότερα να κατηγορώ κανέναν. Όταν είναι σε θέση θα κρίνει από μόνος του τα γεγονότα. Οπότε δεν θα ήθελα να δώσω κάποια συνέντευξη. Σας ευχαριστώ για το ενδιαφέρον αλλά εφόσον είμαι μητέρα, οφείλω να κρατήσω μια πιο ήρεμη στάση και να προασπιστώ τη μια και μοναδική αλήθεια παρά τα όσα αναληθή και θλιβερά πράγματα ακούω και με εξοργίζουν. Το μόνο που θα ήθελα να κρατήσετε, είναι ότι δεν είμαι ούτε αφελής ούτε κακοπροαίρετη ώστε να αποδίδω τόσο σοβαρές κατηγορίες χωρίς να έχω όλα τα αποδεικτικά στοιχεία

Επίσης, σύμφωνα με το ρεπορτάζ της εκπομπής, η πρώην σύντροφος του Άνθιμου Ανανιάδη υποστηρίζει μετά τις «κατηγορίες» του ηθοποιού ότι έχει καταγεγραμμένες συνομιλίες στις οποίες φέρεται τόσο η ίδια όσο και η οικογένειά της να δέχονται απειλές από τον ηθοποιό.

Αναφορικά με το τεστ DNA που ζητάει ο ηθοποιός από την πρώην σύντροφό του, η Μαρία Νεφέλη δήλωσε πως «αν ο Άνθιμος θέλει να κάνω τεστ DNA, θα το κάνω».

Διαβάστε επίσης:

Άνθιμος Ανανιάδης: Αμφισβητούν ότι είμαι ο πατέρας του παιδιού