Αυτό κι αν ήταν έκπληξη! Η Μαρία Μενούνος παντρεύτηκε τον αγαπημένο της παραμονή Πρωτοχρονιάς στην Times Square! Και ο γάμος μεταδόθηκε live!

Το δύσκολο 2017 άφησε πίσω της η Μαρία Μενούνος και υποδέχτηκε το 2018 με έναν γάμο! Η ελληνοαμερικανίδα παρουσιάστρια παντρεύτηκε τον καλό της Keven Undergaro, με τον οποίο είναι 20 χρόνια μαζί, λίγα λεπτά πριν αλλάξει ο χρόνος στην Times Square κάτω απ’ τα βλέμματα εκατοντάδων ανθρώπων.

Πώς προέκυψε, όμως,αυτό το αναπάντεχο; Η Μενούνος ανέφερε πως όταν ξεκίνησε να δουλεύει για και να σκέφτεται για κάτι μοναδικό για την Παραμονή Πρωτοχρονιάς στο Fox New,καθόταν και το συζητούσε με τον παραγωγό. Ο παραγωγός έριξε την ιδέα πως ήλπιζαν να ενσωματώσουν έναν γάμο σε live μετάδοση κι ανέφερε «εκτός κι αν εσύ και ο Keven θέλετε να παντρευτείτε». Και ενώ αρχικά η αντίδραση της ήταν φυσικά το όχι μετά επιστρέφοντας με το αμάξι σκέφτηκε πως «είναι τέλεια ιδέα».

«Θα είμαι η πιο παγωμένη νύφη στην ιστορία» αναφέρει η ανάρτηση στο Instagram, ανακοινώνοντας έτσι ότι θα παντρευτεί.

Το είπε και το έκανε! Οι νεόνυμφοι αντάλλαξαν όρκους αγάπης στην Times Square!

«Είσαι ευλογία όχι μόνο για τη ζωή μου, αλλά ακόμα μεγαλύτερη ευλογία για ολόκληρο τον κόσμο και το γεγονός ότι δεν το συνειδητοποιείς σε κάνει ακόμα πιο ξεχωριστή… Σ’ αγαπώ», ήταν τα λόγια του Keven.

Η Μαρία Μενούνος του είπε: «Σ ‘αγαπώ τόσο πολύ… απλώς ήθελα τόσο πολύ να σε παντρευτώ πριν τη χειρουργική επέμβαση και μετά τη χειρουργική επέμβαση, και δεν μπορούσα να σκεφτώ έναν καλύτερο τρόπο να το κάνω απ’ ότι εδώ».

https://www.youtube.com/watch?time_continue=5&v=Fqpkdp84rL8

Να ζήσετε!