Η Μαρία Κορινθίου περιγράφει τη δική της μάχη με την επιλόχειο κατάθλιψη όταν έφερε στον κόσμο την κόρη της Ισμήνη. «Ήμουν αγρίμι. Ήμουν σε μια γωνία και μπορεί να έκλαιγα από το πρωί μέχρι το βράδυ».

Η Μαρία Κορινθίου μιλά για την επιλόχειο κατάθλιψη και πως τη βίωσε η ίδια αφού γέννησε την κόρη της Ισμήνη. Αφορμή ήταν το τραγούδι Halo που θα χορέψει στο Dancing With the Stars. Το τραγούδι αυτό, όπως αποκάλυψε η ίδια το έχει συνδυάσει ακριβώς με εκείνη την εποχή που πέρασε την επιλόχειο κατάθλιψη.

Η ηθοποιός μίλησε στο Πρωινό για το έντονο βίωμά της καθώς και την οικογένειά της που στάθηκε δίπλα της και τη βοήθησε.

«Το τραγούδι που έχουμε επιλέξει για να χορέψουμε είναι το Halo της Beyonce, γιατί το έχω συνδυάσει με την περίοδο που πέρασα την επιλόχειο κατάθλιψη. Ήμουν αγρίμι. Ήμουν σε μια γωνία και μπορεί να έκλαιγα από το πρωί μέχρι το βράδυ και ταυτόχρονα μια μεγάλη κυκλοθυμία να σηκώνομαι και να τα σπάω όλα. Είναι ένα πολύ έντονο βίωμα. Είναι μια δύσκολη περίοδος της γυναίκας. Ήμουν και μικρή» λέει η Μαρία Κορινθίου προσπαθώντας να συγκρατήσει τα δάκρυά της.

Νομίζω ότι όσο ιδιαίτερη είναι η στιγμή της μητρότητας για μια γυναίκα, τόσο ιδιαίτερο είναι αφού γεννήσει να την προσέχουν. Εμένα αυτό που με βοήθησε ήταν πάνω απ’ όλα η οικογένειά μου. Ο Γιάννης με στήριξε πάρα πολύ. Εκεί που έπεφτα ήταν αυτός που με σήκωνε. Για την Ισμήνη χορεύω

https://www.youtube.com/watch?time_continue=1&v=YZ2tY36L_-A

Πόσο αληθινή η Μαρία Κορινθίου!