Μανούλα για πρώτη φορά η Νικολέττα Ράλλη, αφού έφερε στον κόσμο την κορούλα της, καρπό του έρωτά της με τον Μιχάλη Ανδρούτσο. Ποιο είναι το όνομα που θα πάρει η μικρή;

Η ίδια και ο Μιχάλης Ανδρούτσος ζουν την απόλυτη ευτυχία, καθώς εδώ και μερικά 24ωρα κρατούν στην αγκαλιά τους το πρώτο τους παιδί.

Σύμφωνα με όσα έγιναν γνωστά τη Δευτέρα 15/6, η παρουσιάστρια γέννησε την Πέμπτη (11/6).

Συγκεκριμένα, έφερε στον κόσμο ένα υγιέστατο κοριτσάκι που θα πάρει το όνομα Σοφία. Η μπέμπα γεννήθηκε με καισαρική τομή και ζυγίζει 3.500 κιλά.

Όπως αναφέρει το Queen.gr, η Νικολέττα Ράλλη βρίσκεται ακόμη στο μαιευτήριο και μαζί με τον σύντροφό της απολαμβάνουν τα πρώτα 24ωρα με τη νεογέννητη κόρη τους στην αγκαλιά τους.

Πώς είχε ανακοινώσει η Νικολέττα Ράλλη την εγκυμοσύνη της;

Η παρουσιάστρια είχε ανακοινώσει την εγκυμοσύνη της τον Ιανουάριο του 2020 και, στη διάρκεια της κύησής της, μοιραζόταν συμβουλές υγιεινής διατροφής, άσκησης και ευεξίας.

Η αποκάλυψη είχε γίνει μέσω του Queen.gr, στο οποίο η Νικολέττα Ράλλη είναι blogger, ενώ σε δηλώσεις της στο Πρωινό η ίδια είχε πει:

Ευχαριστώ όλους σας για το ενδιαφέρον στην πιο… ενδιαφέρουσα στιγμή μου. Είμαστε πολύ ευτυχισμένοι με τον σύντροφό μου, που σε λίγο καιρό θα γίνουμε 3

Δες και τα άλλα γεννητούρια που είχαμε στην showbiz!

Ο Γιώργος Χρανιώτης έγινε μπαμπάς! Η πρώτη φωτογραφία του μωρού