Μανούλα για πρώτη φορά η Κλέλια Ρένεση | Photos

LIKE US ON FACEBOOK

Γέννησε η Κλέλια Ρένεση το πρώτο της παιδί, καρπό του έρωτά της με τον Manu Chao. Η πρώτη φωτογραφία για το φύλο και τα κιλά του παιδιού!

Γέννησε η Κλέλια Ρένεση ένα υγιέστατο κοριτσάκι και μαζί με τον γνωστό τραγουδιστή, Manu Chao πλέουν σε πελάγη ευτυχίας. Και οι δύο έγιναν για πρώτη φορά γονείς ενώ η χαρά τους είναι απερίγραπτη.

Τόσο το νεογέννητο όσο και η μαμά του χαίρουν άκρας υγείας και όλα πήγαν κατ’ ευχήν. Συγκεκριμένα την είδηση έκανε γνωστή ο πατέρας της Κλέλιας, Ανδρέας Ρένεσης το βράδυ του Σαββάτου με μια ανάρτηση στον προσωπικό του λογαριασμό στο Facebook. Και φυσικά είναι ένας ευτυχισμένος παππούς, αφού η κόρη του του έκανε το καλύτερο δώρο.

Όπως έγραψε ο Ανδρέας Ρένεσης η ηθοποιός γέννησε κοριτσάκι ενώ ανέφερε πως ζυγίζει 3.450 κιλά.

γέννησε η Κλέιλα Ρένεση

Η ηθοποιός δεν έχει κάνει μέχρι στιγμής κάποια σχετική ανάρτηση και αναμένουμε να ακούσουμε τα ευχάριστα και από την ίδια ή να δούμε ενδεχομένως και κάποια φωτογραφία!

Ο 57χρονος Γαλλοϊσπανός ερμηνευτής και ακτιβιστής και η 37χρονη ηθοποιός είναι μαζί εδώ και τέσσερα χρόνια και πλέον η ευτυχία τους ολοκληρώθηκε με τον ερχομό του μωρού.

Να σημειώσουμε πως η Κλέλια Ρένεση που έπαιζε στο “Μην αρχίζεις τη Μουρμούρα», σταμάτησε τα γυρίσματα πριν από λίγο καιρό, ενώ προτεραιότητά της τώρα είναι το μωράκι της. Η «Καίτη Κίτσου» μπήκε στη ζωή μας τη φετινή σεζόν κι αγαπήθηκε γρήγορα απ’ το κοινό.

Εμείς τους ευχόμαστε να τους ζήσει, να είναι υγιές, γερό και δυνατό!

Διαβάστε επίσης:

Τελευταίο γύρισμα στη «Μουρμούρα» για την Κλέλια Ρένεση λίγο πριν γεννήσει! (Video)
Copyright © iPop 2012 - 2020 | All rights reserved