Γέννησε η Δούκισσα Νομικού, σύμφωνα με όσα μετέδωσε το πρωί της Παρασκευής στο Happy Day η Σταματίνα Τσιμτσιλή. Η ίδια και ο σύζυγός της είναι τρισευτυχισμένοι, αφού ήρθε στον κόσμο το δεύτερο παιδί τους, η μικρή Αναστασία.

Πότε γέννησε η Δούκισσα Νομικού;

Όπως αναφέρθηκε στην εκπομπή, γέννησε η Δούκισσα Νομικού το βράδυ τις Πέμπτη περί τις 22:00, με οξύ τοκετό, μέσα σε δύο ώρες.

Η παρουσιάστρια έφερε στον κόσμο το δεύτερο μωράκι της, ένα υγιέστατο κοριτσάκι.

Ο Πέτρος Νικολαΐδης, Καθηγητής Μαιευτικής και Εμβρυομητρικής Ιατρικής, μίλησε στην εκπομπή κι αποκάλυψε όλες τις λεπτομέρειες για το χαρμόσυνο γεγονός, ενώ είπε και την ατάκα της Δούκισσας την ώρα του τοκετού για… τρίτη εγκυμοσύνη!

Είχαμε έναν πολύ ωραίο τοκετό για δεύτερη φορά, αν και αυτός ήταν πολύ γρήγορος, ήταν οξύς τοκετός. Η Δούκισσα είχε τα πρώτα συμπτώματα το απόγευμα, είχε πόνους και για ασφάλεια την βάλαμε από νωρίς στο μαιευτήριο και κάναμε πολύ καλά γιατί προχώρησε πάρα πολύ γρήγορα. Ήταν πολύ ψύχραιμη η Δούκισσα, πάρα πολύ συνεργάσιμη και ήρεμη. Η ατάκα της Δούκισσας ήταν “βίωσα τέλεια και τον δεύτερο μου τοκετό. Γιατρέ πάλι του χρόνου εδώ θα είμαστε”. Σας έδωσα είδηση τώρα

Σημειώνεται πως σύμφωνα με τον κ. Νικολαΐδη, η μικρή Αναστασία πήρε τα χρώματα της μαμάς, αλλά μοιάζει και στον μπαμπά της. Γεννήθηκε 3.130 γρ., ενώ η πιθανή ημερομηνία τοκετού της Δούκισσας ήταν σήμερα.

Δες εδώ το άλλο πρόσωπο της Δούκισσας Νομικού μέσα από μια διαφορετική συνέντευξη!

Ο ίδιος αποκάλυψε πως ο σύζυγος της Δούκισσας, Δημήτρης Θεοδωρίδης, ήταν μέσα, πολύ ήρεμος. «Έκοψε τον ομφάλιο λώρο», πρόσθεσε.

Θυμίζουμε ότι Δούκισσα Νομικού και Δημήτρης Θεοδωρίδης έχουν κι έναν γιο, τον μικρό Σάββα, ο οποίος γεννήθηκε στις 25 Μαρτίου 2018.

Εμείς τους ευχόμαστε να είναι γερή και δυνατή η μικρή Αναστασία και να είναι πάντα μια αγαπημένη οικογένεια!

Θυμηθείτε το baby shower της Δούκισσας Νομικού λίγο πριν τον ερχομό της κόρης της:

To baby shower της Δούκισσας Νομικού λίγο πριν τον ερχομό της κόρης της!