Σε ιδιωτικό νοσοκομείο γέννησε η Μαντώ Γαστεράτου ένα υγιέστατο αγοράκι κι έφερε στον κόσμο τον καρπό του έρωτά της από τον σύζυγό της, Νίκο Ισηγόνη. 

Μανούλα έγινε η γνωστή παρουσιάστρια και παραγωγός ραδιοφωνικού σταθμού, φέρνοντας στον κόσμο το πρώτο της παιδί και η χαρά της είναι απερίγραπτη.

Αν και λάτρης των social media και συγκεκριμένα του Instagram, η Μαντώ Γαστεράτου δεν έχει δημοσιεύσει ακόμα κάποια φωτογραφία με το μωράκι της από το μαιευτήριο.

Όπως, όμως, έχει αναφέρει σε προηγούμενο post της, το 2020 θα είναι υπέροχο για εκείνη. Και τελικά έχει δίκιο, αφού λίγες μέρες μετά τον ερχομό του νέου έτους, γέννησε η Μαντώ Γαστεράτου, φέρνοντας στον κόσμο το δικό της παιδάκι κι αυτό είναι το πιο όμορφο δώρο που θα μπορούσε να έχεις.

Η ίδια είχε γράψει στην φωτογραφία που ανέβασε στον προσωπικό της λογαριασμό στο Instagram “2019 δεν έχω παράπονο, μου φέρθηκες φανταστικά! Αλλά sorry πρέπει να πω ότι το 2020 θα είναι απίστευτο και σε αυτή την πρόβλεψη δεν πέφτω έξω”!

Η Μαντώ Γαστεράτου εμφανιζόταν κανονικά μέχρι τις 20 Δεκεμβρίου στην εκπομπή της Ελένης Μενεγάκη. Τον Δεκέμβρη, όμως, η Ελένη την αποχαιρέτησε, προκειμένου να ξεκουραστεί και να ετοιμαστεί για τον ερχομό του παιδιού της.

Την ανακοίνωση για την εγκυμοσύνη της είχε κάνει η ίδια η Μαντώ σε συνέντευξή της στην εκπομπή «Happy Day» και τον Μιχάλη Πλεμμένο. Δήλωσε, μάλιστα, πως δεν είχε καταλάβει τίποτα μέχρι που πήγε στον γιατρό της για τις ετήσιες εξετάσεις κι ο ίδιος της αποκάλυψε τα ευχάριστα νέα, εκδηλώνοντας τη μεγάλη της χαρά λέγοντας πως “Είμαι σίγουρη πως αυτή είναι η πιο ευτυχισμένη στιγμή της ζωής μου. Δε νομίζω πως έχω αισθανθεί τόσο μεγάλη χαρά στη ζωή μου. Ήθελα πολύ να γίνει και το περίμενα εναγωνίως, αλλά δεν είχα διαισθανθεί κάτι εκείνη την περίοδο”.

Ευχόμαστε τα καλύτερα τόσο για την ίδια όσο και για το μωράκι της!

Διάβασε ακόμα:

Η Γαστεράτου μιλά για τη δυσαριθμησία και το bullying που έχει δεχτεί

Photo: Instagram/ madogasteratou