Μανούλα για πρώτη φορά η Τζένη Μπότση, η οποία πλέει σε πελάγη ευτυχίας αφού κρατά στην αγκαλιά της την κόρη της! Όσα γνωρίζουμε μέχρι στιγμής. 

Μια είδηση “έκπληξη” στη showbiz! Η Τζένη Μπότση και ο αγαπημένος της Αλέξανδρος Μιχαλάς κρατούν στη αγκαλιά τους την κορούλα τους. Ελάχιστοι ήταν οι άνθρωποι που γνώριζαν για την εγκυμοσύνη, αφού η ηθοποιός είχε επιλέξει να το κρατήσει κρυφό και μακριά από τα φώτα της δημοσιότητας.

Οι εμφανίσεις της και οι δηλώσεις της ήταν περιορισμένα ενώ η οικογένειά της και πολύ κοντινοί της φίλοι γνώριζαν πως το πρωί της Δευτέρας γεννάει!

Ωστόσο, τίποτα δεν ξεφεύγει απ’ τα Μέσα… κι έτσι αποκαλύφθηκε η είδηση για την ηθοποιό. Η Αφροδίτη Γραμμέλη στο Πρωινό με τη Φαίη Σκορδά έκανε γνωστή την είδηση.

Η Τζένη Μπότση στα 47 της έγινε μανούλα για πρώτη φορά και είναι κάτι παραπάνω από ευτυχισμένη! Το ζευγάρι απέκτησε ένα υγιέστατο κοριτσάκι, το οποίο μάλιστα γεννήθηκε με βάρος πάνω από 3.2 κιλά.

Ο Αλέξανδρος Μιχαλάς και η Τζένη Μπότση είναι ζευγάρι εδώ και αρκετά χρόνια και έχουν καταφέρει να κρατήσουν τη σχέση τους μακριά από τα Μέσα. Όπως είχε σε παλαιότερη συνέντευξή της, η σχέση τους φυσικά έχει περάσει κρίση, είναι μια σχέση φυσιολογική, τσακώνονται αλλά αγαπιούνται ξανά!

Τζένη Μπότση

Δεν έχουν επισημοποιήσει τη σχέση τους ενώ δεν αποκλείεται να κάνουν γάμο και βαφτίσια μαζί.

Να σημειώσουμε ότι στο παρελθόν η Τζένη Μπότση είχε μιλήσει ανοιχτά για τη σεξουαλική παρενόχληση που είχε δεχτεί όταν ήταν μόλις 21 ετών. Αυτό την άλλαξε σαν άνθρωπο κι έχει ακόμη θυμό μέσα της.

Όλα αυτά ανήκουν, όμως, στο παρελθόν. Η Τζένη Μπότση και ο Αλέξανδρος Μιχαλάς εδώ και 6 χρόνια διατηρούν μια γλυκιά και ρομαντική σχέση, την οποία ολοκλήρωσαν με τον καλύτερο τρόπο, με τον ερχομό της κόρης τους.

Να σας ζήσει, να είναι γερό και δυνατό!

Διάβασε και αυτό:

Γέννησε η Βασιλική Μιλλούση!