Μαλού: Δεν μπορούσα να πάρω αγκαλιά τον γιο

LIKE US ON FACEBOOK

Όλα όσα πέρασε λίγους μήνες μετά τη γέννηση του γιου της εξομολογήθηκε στον Γρηγόρη Αρναούτογλου στο The 2Night Show της Πέμπτης.

Η Μαλού μετά τη γέννηση του μωρού της πέρασε πολύ δύσκολες στιγμές, καθώς είχε ένα πρόβλημα με τη μέση της, το οποίο μάλιστα την ανάγκασε να κάνει χειρουργείο.

Η τραγουδίστρια είπε πως με το πρόβλημα στη μέση της δεν μπορούσε να γυμναστεί κι έκανε επέμβαση πριν από έναν μήνα, καθώς είχε δισκοκήλη.

Ευχήθηκε να μην τύχει σε κανένα αυτό, καθώς έχει πολύ άσχημο πόνο, σημειώνοντας πως σ’ εκείνη έτυχε σε πολύ δύσκολη φάση στη ζωή της, καθώς είχε γεννήσει και δεν μπορούσε να πάρει αγκαλιά το παιδί της.

«Είχα πρόβλημα με τη μέση μου, δεν μπορούσα να γυμναστώ. Έκανα και επέμβαση πριν ένα μήνα, έφτασα μέχρι εκεί. Είχα δισκοκηλη. Να μην τύχει σε άνθρωπο! Πολύ άσχημος πόνος. Και έτυχε σε πολύ άσχημη φάση της ζωής μου, μετά την εγκυμοσύνη και τη γέννα. Να έχω ένα παιδί και να έχω και αυτό. Δεν το έχω χορτάσει το παιδί μου στην αγκαλιά. Πονούσα! Ούτε τώρα, γιατί πρέπει να προσέχω. Δεν με θέλει τόσο ο γιος μου, λόγω αυτού. Με αγριοκοιτάει. Αδιαφορεί, επειδή δεν τον παίρνω αγκαλιά»,  εξομολογήθηκε η Μαλού.

Η ίδια συνέχισε λέγοντας πως όταν θα μπορεί να πάρει αγκαλιά τον γιο της, εκείνος θα έχει πια μεγαλώσει:

Όταν θα μπορώ, θα έχει μεγαλώσει. Δεν θα σηκώνεται. Πρέπει να προσέχω σε όλη μου τη ζωή

Τέλος, η Μαλού μίλησε και για τα κιλά της εγκυμοσύνης, λέγοντας πως πήρε 26 κιλά και πλέον έχει 24, όμως, της ήταν πολύ δύσκολο καθώς δεν χάνει εύκολα κιλά.

Είχα πάρει 26 κιλά, έχω χάσει τα 24. Έχουν μείνει 2! Πιέστηκα πολύ για να τα χάσω, η αλήθεια είναι. Γιατί δεν χάνω εύκολα κιλά εγώ σαν οργανισμός γιατί έχω ένα θεματάκι με τον θυρεοειδή μου και είχα και κάποια άλλα θέματα… κατασκευαστικά

Διαβάστε εδώ τη συνέντευξη που είχε δώσει παλιότερα η Μαλού στο iPop.gr:

Μαλού Κυριακοπούλου: Η δουλειά στα μπουζούκια…

Copyright © iPop 2012 - 2017 | All rights reserved