Το απόλυτο fail στο MasterChef καθώς η μπλε ομάδα στο επεισόδιο της Πέμπτης σέρβιρε ένα… άδειο πιάτο!

Για να τα πάρουμε, όμως, τα πράγματα απ’ την αρχή πριν σου μιλήσουμε για το μεγάλο fail στο MasterChef, άκου πως είχε η διαδικασία: Η μπλε και η κόκκινη ομάδα χωρίστηκαν σε υποομάδες, οι οποίες -χωρίς να έχουν οπτική επαφή τους- έπρεπε να βγάλουν δύο ίδια πιάτα σε γεύση κι εμφάνιση.

Η μπλε ομάδα του διαγωνισμού μαγειρικής είχε γενικά μερικά προβλήματα συνεννόησης αλλά τελικά δεν ήταν αυτό το μεγάλο πρόβλημα!

Η μια υποομάδα της μπλε ομάδας παρουσίασε ένα κυριολεκτικά… άδειο πιάτο καθώς δεν πρόλαβε να το στήσει!

Ο Σωτήρης Κοντιζάς σήκωσε τη μεταλλική καμπάνα κι αποκάλυψε το άδειο πιάτο!

«Ανοίγουν οι καμπάνες και βλέπω ένα άδειο πιάτο. Αφού έχεις έτοιμες τις παρασκευές γιατί δεν στήνεις ρε φίλε;», δήλωσε ο Σάββας Ληχανίδης.

«Ρεζίλι! Το θεωρώ ρεζιλίκι σήμερα. Αλήθεια δεν έχω ξανανιώσει τόσο άσχημα στην καριέρα μου», είπε απ’ την πλευρά του ο Χρήστος Γλωσσίδης, με τον αρχηγό της ομάδας, Δημήτρη Τσίκιλη, να λέει: «Σαν αρχηγός έχω το μεγαλύτερο μερίδιο ευθύνης από όλους. Δεν μου επιτρέπεται, προσωπικά συνειδησιακά, αύριο στην ασυλία να λάβω μέρος».

«Μια πάπια μα ποια πάπια;», σχολίασε ο Σωτήρης Κοντιζάς βλέποντας στη μια πλευρά ένα πιάτο στημένο με την πάπια κι ένα δεύτερο εντελώς άδειο!

https://www.youtube.com/watch?v=HWmyZg3N544

Στο πρώτο πιάτο, η μπλε ομάδα είχε επίσης σημαντικά προβλήματα, καθώς, όπως βλέπουμε και στην παρακάτω φωτογραφία, τα δύο πιάτα δεν έμοιαζαν καθόλου μεταξύ τους!

masterchef πιάτο μπλε ομάδας