Μ’ αυτή την ηθοποιό απ’ το Τατουάζ έχει σχέση ο Ντάνος!

LIKE US ON FACEBOOK

Με ηθοποιό του Τατουάζ φαίνεται πως είναι ζευγάρι ο Γιώργος Αγγελόπουλος. Ο ρόλος του στη σειρά του Alpha αποδείχθηκε καθοριστικός τόσο για την καριέρα του όσο και για την προσωπική του ζωή!

Η νέα σχέση του Ντάνου με ηθοποιό του Τατουάζ φυσικά δεν έχει επιβεβαιωθεί προς το παρόν από καμία πλευρά, ωστόσο, οι φήμες είναι έντονες!

Μπορεί στη σειρά να έχει σχέση με την Κατερίνα Γερονικολού, όμως, στην πραγματική ζωή εκείνη είναι ζευγάρι με τον Γιάννη Τσιμιτσέλη.

Έτσι, οι πληροφορίες αναφέρουν πως ο Γιώργος Αγγελόπουλος το τελευταίο διάστημα είναι ζευγάρι με τη Δανάη Παππά! Οι δυο τους φαίνεται πως είναι μαζί εδώ και λίγες εβδομάδες, όμως, πολύ λίγοι είναι εκείνοι που γνωρίζουν προς το παρόν γι’ αυτή τη σχέση.

Άλλωστε, θυμίζουμε ότι μέχρι πρότινος τα δημοσιεύματα ήθελαν την όμορφη ηθοποιό να έχει σχέση με τον συμπρωταγωνιστή της Στέφανο Μιχαήλ, όμως, αυτό ήταν κάτι που διέψευδαν απ’ την αρχή τόσο η Δανάη Παππά όσο και ο Στέφανος Μιχαήλ.

Τώρα αποδεικνύεται πως οι δυο τους δεν είναι τίποτα παραπάνω από δύο καλοί συνάδελφοι και δύο καλοί φίλοι.

Ντάνος και Δανάη Παππά δεν έχουν κοινές ερωτικές σκηνές, όμως, η καθημερινή επαφή τους για τις ανάγκες των γυρισμάτων ήταν αρκετή για να ξεκινήσει το ειδύλλιο μεταξύ τους. Φυσικά, και οι δυο προσέχουν πολύ για να μην δίνουν τροφή για σχόλια!

* Ακόμα κι αν νομίζετε πως ταιριάζουν ως ζευγάρι, θα σας απογοητεύσουμε καθώς πρόκειται για πρωταπριλιάτικο αστείο!

Δες ακόμα:

Το τέλος του Τατουάζ θα γραφτεί με μια συγκλονιστική δολοφονία!

Copyright © iPop 2012 - 2017 | All rights reserved