Λουκάκος- Κουτσόπουλος έχουν ένα άγνωστο, επαγγελματικό παρελθόν!

LIKE US ON FACEBOOK

Ο Γιάννης Λουκάκος σε μια σπάνια τηλεοπτική του συνέντευξη παραδέχθηκε πως στο παρελθόν ήταν ιδιαίτερα απαιτητικός, ενώ δεν δίστασε να δηλώσει πως έχει μετανιώσει για πράγματα που έχει κάνει.

Μιλώντας στην κάμερα του Happy Day, ο γνωστός σεφ έκανε μια αναδρομή στο παρελθόν, μίλησε για το πώς εξελιχθεί μέσα στα χρόνια, ενώ αναφέρθηκε και στον Λεωνίδα Κουτσόπουλο! Ναι, Λουκάκος- Κουτσόπουλος έχουν ένα επαγγελματικό παρελθόν, άγνωστο στον περισσότερο κόσμο.

Ο Γιάννης Λουκάκος είπε πως με τον κριτή του MasterChef γνωρίζονται εδώ και πολλά χρόνια, ενώ αποκάλυψε πως ο Κουτσόπουλος είχε κάνει τα πρώτα του βήματα στην κουζίνα του. Θέλοντας να δώσει ένα παράδειγμα του πόσο απαιτητικά ήταν τα πράγματα, είπε πως ο Κουτσόπουλος χρειαζόταν… χάπια για να αντέξει την πίεση!

Ο Λεωνίδας έχει έναν ιδιαίτερο χαρακτήρα, είναι αρκετά αλέγκρος κι αυτό φαίνεται. Έχει κάνει τα πρώτα του βήματα κοντά μου, στις δικές μου κουζίνες. Έχω μια γνωριμία μαζί του πάρα πολλά χρόνια. Ήταν ένας μάγειρας στα πρώτα του βήματα, είχε δουλέψει σε κάποια εστιατόρια με όχι και τόσο καλή ποιότητα και ήταν το πρώτο βήμα που έκανε, ήταν ενθουσιασμένος. Δεν είχε όμως τα απαραίτητα εφόδια για να αντεπεξέλθει αμέσως στις απαιτήσεις όλου αυτού του πράγματος. Το λέει και ο ίδιος πόσα χάπια κατέβαζε μέσα στη μέρα για να αντέξει το στομάχι του. Του φάνταζαν τότε υπερβολικές οι απαιτήσεις που έθετα για τα στάνταρ της κουζίνας. Φυσικά μέσα στην πορεία του χρόνου και μπόρεσε να αντεπεξέλθει και δημιούργησε τα δικά του στάνταρ που απαιτεί από τους δικούς του μάγειρες

Στη συνέντευξή του, ο σεφ παραδέχθηκε πως έχει κάνει πράγματα για τα οποία δεν είναι περήφανος, βλέποντάς τα σκεπτόμενος ή εξελισσόμενος μέσα στα χρόνια. «Μπορεί να έχει τύχει να βάλω μία φωνή εκεί που δεν έπρεπε, να έχω μιλήσει με άσχημο τρόπο ενώ δεν έπρεπε, μπορεί να έχει τύχει να εκσφενδονίσω κάποιο πράγμα προς κάποια κατεύθυνση, όχι σε άνθρωπο, γιατί εγώ εκείνη την ώρα δεν μπορούσα να διαχειριστώ τα δικά μου νεύρα και τον δικό μου εσωτερικό κόσμο».

Είπε μάλιστα ότι και ο ίδιος είχε δεχθεί στο παρελθόν ακραίες συμπεριφορές από κορυφαίους σεφ, ενώ ένας σεφ του είχε φέρει στο κεφάλι ένα πιάτο επειδή δεν του άρεσε το αποτέλεσμα!

Μου έχει πετάξει σεφ φαγητό στη μούρη. Έχω βάλει το πιάτο, δεν του άρεσε, το έκανε προς τα πίσω και μου ήρθε όλο πάνω μου. Έσκυψα το κεφάλι και δεν είπα τίποτα. Αυτή τη στιγμή έτσι όπως είμαι δεν θα το έκανα ποτέ

Σχολιάζοντας, τέλος, το MasterChef, ο Γιάννης Λουκάκος είπε πως πρόκειται για ένα τηλεοπτικό προϊόν και πρέπει να το αξιολογούμε σε αυτό το πλαίσιο, ενώ για το στοιχείο του reality είπε πως το έχει ακούσει έντονα, αλλά δεν μπορεί να πει ότι το βλέπει εκείνος πολύ έντονα. «Και σε εμάς υπήρχε ριάλιτι αλλά ενδεχομένως λίγο πιο περιορισμένο. Σαφώς και θα πήγαινα και θα πάω ως guest, νομίζω θα ήταν μία ευχάριστη εμπειρία».

Δες ακόμα:

Ο Λεωνίδας Κουτσόπουλος είναι το μεγαλύτερο troll του Twitter!
Copyright © iPop 2012 - 2020 | All rights reserved