Πρόκειται για ένα από τα αγαπημένα μας ζευγάρια που μας έχουν συνηθίσει σε πολύ γλυκές φωτογραφικές στιγμές. Λευτέρης Πετρούνιας-Βασιλική Μιλλούση οικογενειακή φωτογραφία στην Τήνο όπου βρίσκονται σε οικογενειακές διακοπές και περνάνε φανταστικά. 

Δεν έχουν περάσει πολλοί μήνες από τότε που Λευτέρης Πετρούνιας και Βασιλική Μιλλούση απέκτησαν το πρώτο τους μωράκι, ενώ έχει γίνει γνωστό πως το όνομα που θα πάρει η κόρη τους είναι «Σοφία», όμως τα ευχάριστα νέα συνεχίζονται και η οικογένεια Πετρούνια μεγαλώνει καθώς περιμένουν και το δεύτερο.

Λευτέρης Πετρούνιας-Βασιλική Μιλλούση οικογενειακή φωτογραφία

Σήμερα 19/7/2020 το απόγευμα ανέβασε ο ολυμπιονίκης την πιο γλυκιά οικογενειακή φωτογραφία που έχουμε δει. Οι δυο τους στη φωτογραφία φαίνονται πιο ευτυχισμένοι από ποτέ και ο Λευτέρης Πετρούνιας κρατάει στην αγκαλιά του τη μικρή Σοφία. Στη λεζάντα της φωτογραφίας συγκεκριμένα έγραψε:

Οικογένεια

και δε χρειάζεται να προσθέσει κάτι άλλο αφού μία εικόνα ίσον χίλιες λέξεις!

Στο σημείο αυτό να θυμηθούμε τον τρόπο με τον οποίο έκαναν γνωστή τη δεύτερη εγκυμοσύνη της Βασιλικής Μιλλούση πριν 6 μέρες μέσα από μία ακόμα υπέροχη φωτογραφία στο Instagram:

Να θυμίσουμε πως ο πρωταθλητής των κρίκων έχει προκριθεί στους Ολυμπιακούς Αγώνες του Τόκιο, εκεί όπου θα διεκδικήσει και πάλι τον τίτλο του Ολυμπιονίκη. Η προπόνησή του μπορεί να είναι απαιτητική, όμως βλέπουμε πως πάντα υπάρχει χρόνος και για την οικογένειά του.

Διάβασε ακόμα:

Έγκυος για δεύτερη φορά η Βασιλική Μιλλούση και η φωτογραφία της κάτι μας θυμίζει!