Κι ενώ το “Τατουάζ” φτάνει σιγά σιγά προς το τέλος του, το οποίο θα γραφτεί μ’ ένα συγκλονιστικό φινάλε, ο Ανδρέας Γεωργίου έχει ήδη έτοιμο το πρώτο υλικό απ’ το νέο του τηλεοπτικό εγχείρημα.

Το όνομα αυτού; “8 λέξεις”! Η νέα σειρά του Ανδρέα Γεωργίου αναμένεται να καθηλώσει τους τηλεθεατές, αφού πρόκειται για μια πολύ δυνατή ιστορία, που περιλαμβάνει σχεδόν τα πάντα: Έρωτα, μια κατεστραμμένη σχέση ανάμεσα σε δύο αδέρφια, μια πολιτική καριέρα και πολύ μυστήριο.

Στις “8 λέξεις” βλέπουμε αρκετά πρόσωπα γνώριμα απ’ το “Τατουάζ”, αλλά κι απ’ το “Μπρούσκο”, ενώ η Ειρήνη Καραγεώργη συμπληρώνει την τετράδα του γυναικείου πρωταγωνιστικού καστ, μαζί με τις Πέμη Ζούνη, Θάλεια Ματίκα και Δανάη Παππά.

Η νέα φιλόδοξη παραγωγή των Ανδρέα Γεωργίου, Κούλλη Νικολάου και Βάνας Δημητρίου δεν είναι ακόμα γνωστό σε ποιο τηλεοπτικό κανάλι θα φιλοξενηθεί, όμως, τουλάχιστον απ’ αυτά που βλέπουμε στο trailer, η εντύπωσή μας είναι ότι θα δοθεί μάχη για τον σταθμό που θα την προβάλλει.

Στις πρώτες σκηνές απ’ τη νέα σειρά του Ανδρέα Γεωργίου βλέπουμε μία παραγωγή με κινηματογραφική αισθητική και αρκετές «ομοιότητες» με το «Μπρούσκο», αφού μία γυναίκα βρίσκεται ανάμεσα σε δύο άνδρες, που αυτή τη φορά είναι αδέρφια.

Στον Alpha το “Αστέρια στην Άμμο”

Η δεύτερη νέα σειρά του Ανδρέα Γεωργίου “Αστέρια στην Άμμο”, το οποίο αποτελεί μεταφορά του βιβλίου της Ρένας Ρώσση-Ζαΐρη από τις εκδόσεις Ψυχογιός, έκλεισε στον Alpha Κύπρου σε συμπαραγωγή του Alpha Ελλάδος.

Οι πρώτοι ηθοποιοί που έχουν συμφωνήσει για το «Αστέρια στην άμμο» είναι η Λαμπρινή Σκρέκα, ο Άρης Πλασκασοβίτης, ο Θεόφιλος Πασχάλης, ο Φώτης Καράλης, ο Ρένος Ρώτας, η Μυρτώ Αλικάκη και η Κατερίνα Μισιχρόνη, ενώ θα δούμε ξανά στη μικρή οθόνη μετά από αρκετό καιρό τον Δημοσθένη Παπαπαδόπουλο, τη Σοφία Βογιατζάκη και την Λουκία Πιτσιόλα.

Διαβάστε ακόμα:

Το τέλος του Τατουάζ θα γραφτεί με μια συγκλονιστική δολοφονία!