Λεπτομέρειες για τον γάμο της μοιράστηκε στο Instagram η Ελεονώρα Μελέτη, με αφορμή την επίδειξη «Yes i do catwalk» στην οποία περπάτησε με νυφικό!

Ειδικότερα, η Ελεονώρα Μελέτη περπάτησε την Παρασκευή στην επίδειξη νυφικών «Yes i do catwalk», η οποία πραγματοποιείται για φιλανθρωπικό σκοπό.

Με αφορμή τη μοναδική selfie που τράβηξε από την επίδειξη, η Ελεονώρα Μελέτη μοιράστηκε με τους ακόλουθους της λεπτομέρειες από τον δικό της γάμο με τον Θοδωρή Μαροσούλη, λίγο πριν υποδεχτούν στον κόσμο την κορούλα τους.

Ο γάμος είχε γίνει τότε σε στενό οικογενειακό και φιλικό κύκλο και εμείς δεν είχαμε καταφέρει να δούμε ούτε μία φωτογραφία από αυτόν.

Στην ανάρτηση που έκανε η όμορφη παρουσιάστρια στο Instagram, μίλησε για ποιον λόγο δεν της αρέσουν οι συμβατικοί γάμοι, αλλά περιέγραψε και πώς ήταν το νυφικό που φορούσε.

Αυτό που αγαπήσαμε περισσότερο ήταν ότι μετά τον γάμο δεν ακολούθησε κάποια δεξίωση, αλλά οι δύο νεόνυμφοι μετά αποφάσισαν να πάνε για burger σ’ ένα στέκι τους στην Πεντέλη και να γυρίσουν στο σπίτι για να δουν με φόρμες μια ταινία!

Ολόκληρη η ανάρτηση της Ελεονώρας Μελέτη:

«Δεν έχω να σας δείξω ολόκληρο το υπέροχο νυφικό της @lenakatsanidou… Έβγαλα με το κινητό μου μόνο μια φωτογραφία. Αυτή που βλέπετε. Δεν είχα άγχος να αποτυπώσω τη στιγμή ούτε να την ανεβάσω… Θα μου πεις πόσες φορές θα βάλεις νυφικό; Δεν το κανείς και κάθε μέρα.

Αυτό είναι το δεύτερο που φοράω σε επίδειξη μόδας. Πραγματικό νυφικό έχω βάλει μόνο μια φορά. Πάλι @lenakatsanidou… Δεν το είδατε ποτέ… ήταν υπέροχο, στο χρώμα της πούδρας. Βελούδινο. Και το φόρεσα με φλατ μπαλαρινάκια… Είχα κι ένα φτερό στο κεφάλι, όχι τόσο μεγάλο οσό αυτό. Μου αρέσουν τα φτερά. Φέρνουν λέει και τύχη. Δεν ξέρω αν θα βάλω ξανά νυφικό. Παντρεύτηκα… όπως ήθελα… μπαμ μπαμ… σε δυο λεπτά. Δεν είχα ονειρευτεί ποτέ το γάμο μου. Εννοείται ούτε και το νυφικό.

Ίσως γιατί μεγαλώνοντας και πηγαίνοντας σε γάμους έβλεπα πολλά που με προβλημάτιζαν. Το ότι ο πατέρας παραδίδει τη κόρη στον άντρα (?) τα λόγια που δίνουν έμφαση στο ότι η γυναίκα θα πρέπει να σέβεται τον άντρα ενώ όλοι περιμένουν να δουν αν τελικά αυτή θα «πατήσει» πόδι, ρωτώντας «τον πάτησε; Τον πάτησε;»

Και αυτός ο πρώτος χορός; Ωωω αυτός ο πρώτος χορός για τον οποίο όσες πρόβες και αν κανείς αν δεν έχεις το ρυθμό θα θυμίζεις πάντα «μπλουζ» Α’ δημοτικού με τα χέρια σε παράταξη… και η παλέτα «τούρτα- σταυροπιώμα φθηνής σαμπάνιας και αλληλοτάισμα υπό τις οδηγίες του μετρ της δεξίωσης… κ χαιρετούρες… σε γνωστούς αγνώστους καλεσμένους κ παρευρισκόμενους από σπόντα… κ όλοι με μια κουβέντα, μια γνώμη, για το νυφικό, το γαμπρό, το φαγητό… κ πόση προετοιμασία για όλα αυτά Ε? Ποσά χρήματα… τρέξιμο, άγχος… δεν ξέρω… μπορεί μια μέρα να σηκωθούμε με τον @psycho_25 κ να πούμε: Ας το κάνουμε!

Our way… όπως κ τον πολιτικό που έγινε μεσημέρι, με συνόδευσε ο μπαμπάς, παρουσία φίλων κ συγγενών, κ μετά τις απαραίτητες φωτογραφίες εγώ έπρεπε να φύγω άρον άρον γιατί είχα επαγγελματικό ραντεβού. Το γιορτάσαμε με τον @psycho_25 λίγο μετά τρώγοντας burger σε ένα στέκι στην Πεντέλη, οι δυο μας, φορώντας φόρμες κ μετά είδαμε dvd. Σου ακούγεται καταθλιπτικό; Αντικοινωνικό; Κ όμως.. ήταν υπέροχο! Αληθινό, του χαρακτήρα μας. Αν θα ξανά παντρευτούμε? Δεν ξέρω… μπορεί… έτσι ξαφνικά όπως την πρώτη φορά».

 

Δείτε αυτή τη δημοσίευση στο Instagram.

 

Δεν έχω να σας δειξω ολόκληρο το υπεροχο νυφικό της @lenakatsanidou … εβγαλα με το κινητό μου μόνο μια φωτογραφία. Αυτή που βλέπετε. Δεν είχα άγχος να αποτυπώσω τη στιγμή ούτε να την ανεβάσω… θα μου πεις πόσες φορές θα βάλεις νυφικό? Δεν το κανείς κ κάθε μερα. Αυτό είναι το δεύτερο που φοράω σε επίδειξη μόδας. Πραγματικό νυφικό έχω βάλει μόνο μια φορά. Πάλι @lenakatsanidou … Δεν το είδατε ποτέ… ήταν υπεροχο, στο χρωμα της πούδρας. Βελούδινο. Κ το φόρεσα με φλατ μπακαρινακια… είχα κ ένα φτερό στο κεφάλι, όχι τόσο μεγάλο οδό αυτό. Μου αρέσουν τα φτερά. Φέρνουν λέει κ τύχη. Δεν ξέρω αν θα βάλω ξανά νυφικό. Παντρεύτηκα… όπως ήθελα… μπαμ μπαμ… σε δυο λεπτά. Δεν είχα ονειρευτεί ποτέ το γάμο μου. Εννοείται ούτε κ το νυφικό. Ίσως γιατί μεγαλώνοντας κ πηγαίνοντας σε γάμους έβλεπα πολλά που με προβλημάτιζαν. Το ότι ο πατέρας παραδισει τη κόρη στον άντρα (?) τα λόγια που δίνουν έμφαση στο ότι η γυναίκα θα πρέπει να σέβεται τον άντρα ενώ όλοι περιμένουν να δουν αν τελικά αυτή θα «πατήσει» πόδι, ρωτώντας «τον πάτησε? Τον πάτησε? Κ αυτός ο πρώτος χορός? Ωωω αυτός ο πρώτος χορός για τον οποίο όσες πρόβες κ αν κανείς αν δεν έχεις το ρυθμό θα θυμίζεις πάντα «μπλουζ» Α δημοτικού με τα χέρια σε παράταξη… κ η παλέτα «τούρτα- σταυροπιωμα φθηνής σαμπάνιας κ αλληλοταισμα υπό τις οδηγίες του μετρ της δεξίωσης… κ χαιρετούρες… σε γνωστούς αγνώστους καλεσμένους κ παρευρισκόμενους από σπόντα… κ όλοι με μια κουβέντα, μια γνώμη, για το νυφικό, το γαμπρό, το φαγητό… κ πόση προετοιμασία για όλα αυτά Ε? Ποσά χρήματα… τρεξιμο, άγχος… δεν ξέρω… μπορεί μια μέρα να σηκωθούμε με τον @psycho_25 κ να πούμε : ας το κάνουμε! Our way… όπως κ τον πολιτικό που έγινε μεσημέρι, με συνόδευσε ο μπαμπάς , παρουσία φίλων κ συγγενών, κ μετά τις απαραίτητες φωτογραφίες εγώ έπρεπε να φύγω αρων αρων γιατί είχα επαγγελματικό ραντεβού. Το γιορτάσαμε με τον @psycho_25 λίγο μετά τρώγοντας burger σε ένα στέκι στη πεντελη, οι δυο μας, φορώντας φόρμες κ μετά είδαμε dvd. Σου ακούγεται καταθλιπτικό? Αντικοινωνικό? Κ όμως.. ήταν υπέροχο! Αληθινό, του χαρακτήρα μας. Αν θα ξανά παντρευτούμε? Δεν ξέρω… μπορεί… έτσι ξαφνικά όπως την πρώτη φορά. ? #yesido #makeawishgreece #weddingdress

Η δημοσίευση κοινοποιήθηκε από το χρήστη Εleonora Meleti Marossoulis (@nonoram) στις

Διαβάστε ακόμη:

Γιατί χρειάστηκε ράμματα στο κεφάλι η Ελεονώρα Μελέτη; (Photo)