Λασκαράκη στη Μενεγάκη: Η αποκάλυψη για τον γάμο και η συγκίνηση

LIKE US ON FACEBOOK

Ξαφνιάζοντας τους πάντες, η Βάσω Λασκαράκη και ο Λευτέρης Σουλτάτος παντρεύτηκαν την Δευτέρα του Πάσχα, σε κλειστό οικογενειακό κύκλο. Η ηθοποιός βρέθηκε καλεσμένη το μεσημέρι της Τετάρτης στην εκπομπή της Ελένης Μενεγάκη και μίλησε για την απόφαση να γίνει νωρίτερα ο γάμος απ’ ό,τι υπολόγιζαν.

Η Λασκαράκη στη Μενεγάκη μίλησε για τον γάμο και είπε πως όταν είδε με τον Λευτέρη Σουλτάτο ότι ο «κλοιός» σφίγγει γύρω τους, αποφάσισαν να κάνουν έναν κλειστό γάμο ξαφνικά.

Επειδή υπάρχουν και παιδιά, έπρεπε να είμαστε λίγο πιο διακριτικοί, λίγο πιο ήσυχοι. Είχαμε σχεδιάσει ότι θα γινόταν λίγο πιο ανοιχτό και λίγο προς το καλοκαίρι. Απλώς, όταν είδαμε ότι ο κλοιός σφίγγει λίγο γύρω μας και το ενδιαφέρον γίνεται μεγάλο, αποφασίσαμε να το κάνουμε ξαφνικά. Ένα βράδυ είπαμε πάμε όποτε προλάβουμε κι έχουμε τα ρούχα μας. Ο φωτογραφός μας και πολύ καλός μας φίλος που ήταν μαζί μας στην Κρήτη, μας είπε εγώ έχω παντρευτεί τη δεύτερη μέρα του Πάσχα. Και ξαφνικά χτυπούσαν κουδουνάκια μια εβδομάδα πριν γύρω μας, είχαμε εφτά μέρες μπροστά μας. Δεν είχα καμία αγωνία, ήμουν πολύ χαλαρή. Δεν είχα άγχος, είχα μια ανυπομονησία και μία χαρά να γίνει όλο αυτό. Ήθελα να είναι έτσι όπως το φαντάστηκα

Η Ελένη Μενεγάκη ρώτησε σχετικά με την ατάκα που επέλεξε η Βάσω Λασκαράκη για να γνωστοποιήσει το χαρμόσυνο γεγονός, το οποίο ήταν «His love roared louder than her demons», με την ηθοποιό ν’ απαντά μ’ έναν πολύ γλυκό τρόπο. Εξήγησε πως ήταν μια φράση που είχε κρατήσει καθώς είχε σκεφτεί πως εάν φτάσουν στο σημείο να παντρευτούν, θα είναι επειδή ο Λευτέρης Σουλτάτος κατάφερε να εξαφανίσει όλους τους δαίμονές της:

Το κείμενο αυτό το είχα βρει στο ίντερνετ και το είχα κρατήσει. Είχα πει ότι αν καταφέρουμε και φτάσουμε ως εκεί θα είναι γιατί εκείνος κατάφερε να εξαφανίσει όλους τους δαίμονες. Τα πάντα! Δεν ξέρω πώς τα κατάφερε, με έναν μαγικό τρόπο. Είναι ένα συναίσθημα που δεν περιγράφεται. Όταν παθαίνεις αυτή τη φοβία και λες πρέπει να μηδενίσω και να ξαναρχίσω από την αρχή, δεν πιστεύεις ότι θα έρθει αυτή η στιγμή που στα 40 θα το στρίψεις αλλιώς το τιμόνι. Νομίζω ότι το κατάφερε με το σπαθί του δικαιωματικά. Όταν είχα πανικοβληθεί τον πρώτο καιρό που μου συνέβαινε κάτι που δεν μπορούσα να ερμηνεύσω, μου είχε πει η ψυχολόγος μου ότι οι άνθρωποι συναντιούνται τη στιγμή που πρέπει να συναντηθούν γιατί αν συναντηθούν σε μια άλλη στιγμή, μπορεί απλά να προσπεράσουν. Και είπα αν τώρα είναι η κατάλληλη στιγμή; Γιατί πριν από 10 χρόνια δεν θα ήταν η κατάλληλη στιγμή. Αυτό τα λέει όλα… η αγάπη φώναξε πιο δυνατά από τους δαίμονες

Μετά απ’ αυτή την εξομολόγηση, τόσο η ηθοποιός όσο και η παρουσιάστρια έμειναν για λίγο σιωπηλές και βουρκωμένες.

Δες ακόμα:

Παντρεύτηκαν Βάσω Λασκαράκη και Λευτέρης Σουλτάτος! (Photo- Video)
Copyright © iPop 2012 - 2020 | All rights reserved