Δεν θα ήταν υπερβολή να λέγαμε πως Λασκαράκη και Σουλτάτος είναι ένα από τα πιο ερωτευμένα ζευγάρια αυτήν την περίοδο. Και οι νέες φωτογραφίες το επιβεβαιώνουν.

Λασκαράκη και Σουλτάτος δεν έκρυψαν ποτέ την σχέση τους. Απ’ την πρώτη στιγμή είπαν πως είναι μαζί, ενώ όσο πιο πολύ εξοικειώνονται με αυτό, τόσες περισσότερες δηλώσεις και κοινές εμφανίσεις κάνουν.

Ταξίδια στη Νέα Υόρκη, βόλτα στην Αθήνα και εξόδους σε γνωστά μαγαζιά. Λασκαράκη και Σουλτάτος δεν ξεκολλούν ο ένας απ’ τον άλλον και γιατί να το κάνουν άλλωστε; Έχουν βρει το άλλο τους μισό, έχουν βρει αυτό που έψαχναν και όλα αυτά που ζητούσαν ο ένας στο πρόσωπό σου άλλου.

Λασκαράκη και Σουλτάτος

Λασκαράκη και Σουλτάτος

Η Βάσω Λασκαράκη έχει δηλώσει πολλές φορές ερωτευμένη με τον Λευτέρη, τον σεφ που της έχει κλέψει την καρδιά. Αλλά και να μην το είχε δηλώσει… κρύβεται ο έρωτας;

Λασκαράκη και Σουλτάτος

To ζευγάρι αυτή τη φορά επέλεξε το νυχτερινό κέντρο όπου εμφανίζονται οι MELISSES με την Τάμτα και στην βραδινή τους έξοδο ήταν διαχυτικοί, ευτυχισμένοι, τραγουδούσαν και χόρευαν. Αδιαφορούσαν για το ποιος τους κοιτά και ποια κάμερα τους τραβά φωτογραφίες, σαν να ήταν μόνοι τους.

Λασκαράκη και Σουλτάτος

Και άλλωστε γιατί να τους νοιάζει; Αυτό που περιμένουν όλοι είναι… πότε θα το πάρει το κορίτσι ο Λευτέρης Σουλτάτος, με την ίδια τη Βάσω να μην αποκλείει έναν γάμο και μέσα στο 2019!

Όλα αυτά πριν πάνε Νέα Υόρκη. Προς το παρόν απολαμβάνουν εκεί τις διακοπές τους. Ο σεφ μάλιστα, ανέβασε και μια φωτογραφία στην οποία ποζάρει χαμογελαστός με την ηθοποιό στη Νέα Υόρκη.

Πάντα τέτοια βρε παιδιά!

Διαβάστε επίσης:

Βάσω Λασκαράκη και Λευτέρης Σουλτάτος ευτυχισμένοι στη Νέα Υόρκη! (Photo)