Το La Casa de Papel επέστρεψε μ’ έναν υπέροχο τρόπο και πιο συγκεκριμένα μ’ ένα αφιέρωμα στη Nairobi που δε θα αφήσει κανέναν ασυγκίνητο. 

Αναμφίβολα η Nairobi είναι ένας από τους πιο αγαπημένους ήρωες της σειράς αυτής που έχει καθηλώσει εκατομμύρια ανθρώπους σε όλο τον κόσμο κατά καιρούς. Τώρα, όμως, το La Casa de Papel μαζί με το Netflix αποφάσισαν να αναγνωρίσουν πιο θερμά και άμεσα την αγάπη του κόσμου για την ηρωίδα αυτή και και να δημιουργήσουν ένα μοναδικό αφιέρωμα στη Nairobi.

Με αυτόν τον τρόπο τόσο ευχαριστούν την ίδια για τη συμμετοχή και τη συμβολή της στη σειρά όσο ικανοποιούν και τους οπαδούς και το φανατικό κοινό της Nairobi, που μετά το πέρας της τέταρτης σεζόν του La Casa de Papel έμειναν ιδιαίτερα δυσαρεστημένοι με το αποτέλεσμα.

Η Nairobi από το La Casa de Papel είναι αγαπητή σε εκατομμύρια ανθρώπους ανά τον κόσμο για τον χαρακτήρα και την συμπεριφορά της, που δεν δημιούργησαν ποτέ πρόβλημα στην ομάδα. Είναι σίγουρα μια ξεχωριστή κι ιδιαίτερη φιγούρα, μια γενναία γυναίκα και μπορεί το τέλος του τέταρτου κύκλου για τη Nairobi να μην ήταν αυτό που πολλοί θα ήθελαν, όμως το αφιέρωμα αυτό ίσως να απαλύνει την πληγή πολλών.

Έτσι, λοιπόν, το Netflix δημιούργησε το ciaobellanairobi.com, έναν ιστότοπο αφιερωμένο στη Nairobi. Όπως αναφέρεται στους όρους χρήσεις, οι θαυμαστές αυτής της ηρωίδας -εφόσον είναι άνω των 16 ετών- μπορούν να αποστείλουν με e-mail στη σχετική ηλεκτρονική διεύθυνση που επίσης αναγράφεται, υλικό σχετικό με τη Nairobi, όπως φωτογραφίες, βίντεο και αποσπάσματα κειμένων αναφορικά με την ίδια, προκειμένου να δημιουργήσουν έτσι όλοι μαζί ένα υπέροχο αφιέρωμα. Οι ενδιαφερόμενοι μπορούν να αποστείλουν σχετικό υλικό. Από εκεί και πέρα οι αρμόδιοι του site συλλέγουν το υλικό και δημιουργούν το αφιέρωμα στη Nairobi που θα δημοσιευτεί στο site αυτό.

Αν δεις προσεκτικά το site θα δεις πως μπορείς να δεις τις καλύτερες σκηνές της Nairobi, ενώ εκεί που λέει «Say Goodbye» μπορείς να στείλεις το δικό σου υλικό!

Η ομάδα του La Casa de Papel ανέβασε ένα σχετικό βίντεο με το site αυτό με Instagram Story για να μας κάνει να το γνωρίσουμε λίγο παραπάνω.

Δες ακόμα:

Η ταινία του La Casa de Papel είναι η τέλεια συνέχεια της σειράς! (Video)

Photo: Instagram/ lacasadepapel