Είσαι έτοιμος για το La Casa de Papel 5; Γιατί δεν αργεί και πολύ… Αναμένεται να είναι συγκλονιστικό, ενώ θα γυριστεί σε 3 χώρες και οι πρώτες πληροφορίες έχουν ήδη φτάσει! 

Το έχουμε πει ήδη… Φυσικά και θα υπάρξει La Casa De Papel σεζόν 5! Ο Álex Pina δε θα μπορούσε να μας αφήσει έτσι, χωρίς να ξέρουμε τι θα συμβεί στον «Καθηγητή» και την ομάδα του, αφού ο τέταρτος κύκλος σταματά σε καίριο σημείο.

Ο 5ος κύκλος της αγαπημένης μας σειράς είναι πιο κοντά από ποτέ κι όχι επειδή το λέμε εμείς, όχι επειδή ο Álex Pina έχει δείξει πως γράφει το σενάριο του 5ου μέρους, όχι επειδή το Netflix το έχει ανακοινώσει, αλλά επειδή οι ίδιοι οι πρωταγωνιστές της σειράς δίνουν την απόδειξη.

Η Ούρσουλα Κομπερό (Τόκιο) ανέβασε ένα instastory γράφοντας ότι η Τόκιο επέστρεψε, υποδηλώνοντας ότι τα γυρίσματα έχουν ξεκινήσει.

La Casa de Papel 5

Ο Πέδρο Αλόνσο (Βερολίνο) είναι μία ακόμα απόδειξη με τον ηθοποιό να έχει ανεβάσει μερικές δημοσιεύσεις στον προσωπικό του λογαριασμό στο Instagram, αναφερόμενος στο La Casa de Papel 5 και με σκηνές που δεν έχουμε δει στους προηγούμενους κύκλους.

Μάλιστα, πρόκειται για σκηνές που γυρίζονται στη Δανία, μία από τις χώρες που φιλοξενείται ο 5ος κύκλος της σειράς.

Επιπλέον, λάτρεις της σειράς έχουν δει στη Δανία ηθοποιούς της σειράς, όπως τον Πέδρο Αλόνσο (Βερολίνο), τον Λούκα Πέρος (Μασσαλία).

Πότε περιμένουμε να κυκλοφορήσει το La Casa de Papel 5;

Δεν υπάρχει καμία επίσημη ενημέρωση σχετικά με την ημερομηνία κυκλοφορίας. Ωστόσο, σύμφωνα με ξένα δημοσιεύματα και βλέποντας το ιστορικό μεταξύ των ημερομηνιών κυκλοφορίας των σεζόν της σειράς, αναμένεται ότι η σεζόν 5 του Money Heist θα κυκλοφορήσει το 2021. Βέβαια, ας μην ξεχνάμε πως τα γυρίσματα μπορούν να επηρεαστούν από τον κορονοϊό, ο οποίος θα μπορούσε να καθυστερήσει την κυκλοφορία του νέου κύκλου.

It’s official: Τότε θα δούμε τον 5ο και τελευταίο κύκλο του La Casa de Papel!

Ένα είναι, όμως, σίγουρο… Η 5η σεζόν αναμένεται να είναι καθηλωτική! 

Ποια είναι η πλοκή του 5ου κύκλου;

Το 4ο μέρος μας είχε αφήσει σ’ ένα πολύ κρίσιμο σημείο, με την ομάδα να είναι στην ταράτσα της Τράπεζας και τον καθηγητή στο έλεος της επιθεωρήτριας!

Το 5ο μέρος του La Casa de Papel θα αποτελείται από 10 επεισόδια. Ο Álex Pina έχει ήδη αποκαλύψει ότι η σεζόν 5 θα είναι η πιο συναρπαστική από τις προηγούμενες, αλλά και ότι η συμμορία θα διαλυθεί κι η ληστεία θα τελειώσει.

Για να δούμε τι θα γίνει…! 

Διάβασε ακόμα:

Η Τέλεια Ληστεία φτάνει στο τέλος της. Η επίσημη ανακοίνωση για το 5ο μέρος