Κι ενώ ο κορονοϊός καλπάζει σ’ όλο τον κόσμο και τα κρούσματα αυξάνονται, οι πρωταγωνιστές του La Casa de Papel μας έφτιαξαν τη διάθεση στην πρεμιέρα του τέταρτου κύκλου. 

Η αγαπημένη μας σειρά ήρθε εν μέσω κορονοϊού να μας φτιάξει τη διάθεση και να μας κρατήσει συντροφιά για οχτώ περίπου ώρες. Ελπίζω όχι συνεχόμενες, γιατί θα μας βγουν τα μάτια. Όμως, σε κάθε περίπτωση είναι μια ευχάριστη νότα, που έφτιαξε το κέφι σε χιλιάδες λάτρεις της σειράς.

Η σειρά – φαινόμενο που έκανε τους πάντες να τραγουδούν το Bella Ciao επέστρεψε με καταιγιστικές εξελίξεις κι όλοι οι fans της έτρεξαν στους υπολογιστές και τις τηλεοράσεις τους για να τη δουν. Ο τέταρτος κύκλος είναι γεγονός κι όλα τα επεισόδιά του είναι στον αέρα με τηλεθεατές και ηθοποιούς να είναι ιδιαίτερα χαρούμενοι.

Όμως, πώς είδαν την πρεμιέρα του τέταρτου κύκλου οι πρωταγωνιστές του La Casa de Papel;

Ο Professor μας έχει εντυπωσιάσει πολλές φορές και για ακόμα μία φορά έκανε το θαύμα του. Αυτή τη φορά ο Alvaro Morte ένωσε και πάλι όλη την ομάδα του La Casa de Papel μέσω των social media και μάλιστα με τηλεδιάσκεψη, ώστε να παρακολουθήσουν όλη μαζί την πρεμιέρα.

Από τη σύνδεση αυτή δεν έλειπε κανείς, ήταν όλοι εκεί, σαν μια οικογένεια, όπως γράφει ο ίδιος ο «Καθηγητής». Η Τόκιο, ο Ρίο, ο Ντένβερ, η Ναϊρόμπι, η Στοκχόλμη, η Λισαβόνα, ο Berlin, o Παλέρμο, ο Ελσίνκι, ο Μποκοτά, ο Μασσαλία και φυσικά και ο Professor, αλλά και πολλοί ακόμα.

Η ομάδα είναι πιο έτοιμη από ποτέ κι επέστρεψε για να μας καθηλώσει με τον τέταρτο κύκλο!

Tα νέα επεισόδια του La Casa de Papel είναι 8 συνολικά κι αυτά είναι τα ονόματά τους:

  • #1 Game Over
  • #2 Berlin’s wedding
  • #3 Anatomy lesson
  • #4 Pasodoble
  • #5 5 Minutes earlier
  • #6 TKO
  • #7 Strike the tent
  • #8 The Paris plan

Εσύ ακόμα να τα δεις;

Αν δεν θυμάσαι πολύ καλά τι είχε γίνει στο 3ο μέρος της σειράς, είμαστε εδώ για σένα για να σου θυμίσουμε τα highlights μέσα σε μερικά λεπτά:

Θυμάσαι τι έγινε στο 3ο μέρος του La Casa de Papel; Αν όχι, είμαστε εδώ για σένα!

Photo: Instagram/ lacasadepapel