Το Open Tv προετοιμάζεται πυρετωδώς για να κάνει την μεγάλη πρεμιέρα του στους δέκτες μας. Το Epsilon σε πολύ λίγο καιρό θα αποτελεί παρελθόν και όπως είναι φυσικό το Open Tv θέλει να ταράξει τα νερά.

Τα trailer δύο εκπομπών έδωσε στην δημοσιότητα το Open Tv. Από την μία, η νέα εκπομπή του Νίκου Μουτσινά που θα ονομάζεται «Για την Παρέα», και από την άλλη η νέα εκπομπή της Ευαγγελίας Αραβανή που θα ονομάζεται «Project Runaway».

Η νέα εκπομπή του Νίκου Μουτσινά όπως φαίνεται θα έχει το στυλ της επιτυχημένης εκπομπής «Δέστε τους», καθώς και στοιχεία από τις εκπομπές της Ellen DeGeneres. Η εκπομπή θα μεταδίδεται καθημερινά στις 3 το μεσημέρι.

Η νέα εκπομπή της Ευαγγελίας Αραβανή θα είναι μια εκπομπή μόδας. Το «Project Runaway» έχει καθηλώσει εκατομμύριους θεατές στον κόσμο και τώρα έρχεται και στην Ελλάδα. Μαζί με την Ευαγγελία Αραβανή θα είναι και ο Απόστολος Μητρόπουλος, η Ρούλα Ρέβη, ο Μιχάλης Πάντος και ο Δημήτρης Πέτρου.

Οι πρεμιέρες των δύο εκπομπών αναμένεται να γίνουν τέλη Οκτώβρη – αρχές Νοέμβρη.

Πότε κάνει πρεμιέρα το Open Tv;

Όλοι ξέρουμε ότι το Epsilon Tv θα μετανομαστεί σε Open. Όμως, πότε κάνει πρεμιέρα το Open Tv;

Η επίσημη ανακοίνωση αναφέρει ότι το Open Tv θα αρχίσει να εκπέμπει ζωντανά την Τετάρτη 24 Οκτωβρίου. Στόχος του Open Tv είναι να δώσει στην τηλεόραση έναν άλλον αέρα, να κερδίσει την εμπιστοσύνη των τηλεθεατών και να κερδίσει μια θέση στην καρδιά των τηλεθεατών.

Αναλυτικά η επίσημη ανακοίνωση του σταθμού:

Το πρόγραμμα του νέου τηλεοπτικού σταθμού θα εκπέμπει ζωντανά και θα βρίσκεται κοντά στους τηλεθεατές όλης της Επικράτειας από την Τετάρτη 24 Οκτωβρίου.

Το Open έρχεται σε μία κομβική στιγμή για την ελληνική τηλεόραση και στόχος του είναι να κερδίσει την εμπιστοσύνη των τηλεθεατών, προσφέροντάς τους ποιοτικό ενημερωτικό και ψυχαγωγικό πρόγραμμα.

Μία νέα δημιουργική περίοδος με στόχο η τηλεόραση να ξαναβρεί τον εαυτό της και να κερδίσει και πάλι τη θέση που της ταιριάζει στις καρδιές των τηλεθεατών της χώρας μας.

Διαβάστε επίσης:

Τέλος το Epsilon! Αυτό θα είναι το νέο όνομα και το λογότυπο του καναλιού (Photo- Video)