Κροκόδειλοι ή Λεμούριοι; Όσα είδαμε στην πρεμιέρα του Nomads! | Video

LIKE US ON FACEBOOK

Είσαι έτοιμος να διαλέξεις «στρατόπεδο»; Κροκόδειλοι ή Λεμούριοι; Όσα είδαμε στην πρεμιέρα του Nomads, όσα μας εντυπωσίασαν αλλά και τα απρόοπτα…

Η πρεμιέρα του Nomads έγινε το βράδυ της Πέμπτης στην Μαδαγασκάρη. Αρχικά έγινε μια ξενάγηση στα μέρα όπου θα γίνουν τα αγωνίσματα, τα οποία σημεία μας έκλεψαν την καρδιά!

Στον ρόλο του παρουσιαστή ο Σάββας Πούμπουρας και ο Γιώρεγος Λέτζας οι οποίοι μας σύστησαν και τους παίκτες. Κροκόδειλοι και Λεμούριοι…

Στην πρεμιέρα του Nomads είχαμε και πρώτο αγώνισμα, προκειμένου να οριστούν δύο αρχηγοί, ένας για την κάθε ομάδα. Και στη συνέχεια έγινε και το κανονικά αγώνισμα με αντίπαλες τις δύο ομάδες, ώστε να οριστεί ποια ομάδα θα μείνει στην παραλία.

Οι Λεμύριοι κέρδισαν το αγώνισμα και οι Κροκόδειλοι θα αναγκαστούν να ζήσουν υπό αντίξοοες συνθήκες στη Σαβάνα.

Με απρόοπτα ξεκίνησε η πρεμιέρα του Nomads

Με απρόοπτα ξεκίνησε η πρεμιέρα του Nomads καθώς κατά το πρώτο μεγάλο αγώνισμα κάτι δεν πήγε καλά…

Οι δύο ομάδες κλήθηκαν να πέσουν στο νερό και να κολυμπήσουν μια απόσταση που ισοδυναμούσε με 5 ολυμπιακές πισίνες. Στη συνέχεια έπρεπε να πάρουν τη σημαία της ομάδας τους και να την τοποθετήσουν σε έναν από τους τρεις στύλους που βρίσκονταν στην παραλία.

Ο ράπερ Mike που έχει μια εμπειρία στον υδάτινο αθλητισμό πήρε το προβάδισμα και αναδείχτηκε αρχηγός των λεμούριων. Από τους κροκόδειλους αρχηγός αναδείχτηκε ο ηθοποιός Χρήστος Βασιλόπουλος.

πρεμιέρα του Nomads

πρεμιέρα του Nomads

Η Τραϊάνα Ανανία και το…καπέλο της

Στην πρώτη δοκιμασία, η Τραϊάνα Ανανία δεν θέλησε να αγωνιστεί και κάθισε στην κουπαστή με το καπελάκι της να παρατηρεί τους άλλους. Η ηθοποιός και χορεύτρια, δήλωσε πως ήθελε να κρατήσει δυνάμεις και να μην κρυώσει για να είναι σε φόρμα για τα επόμενο μεγάλο αγώνισμα.

Απ΄την άλλη, ο Δήμος Χαριστέας φώναζε βοήθεια καθώς μάλλον κουράστηκε και ένιωθε πως χάνει τις δυνάμεις του μέσα στο νερό.

Χμ…καλά ξεκινήσαμε!

Διαβάστε επίσης:

Ας γνωρίσουμε τους 20 παίκτες του Nomads Μαδαγασκάρη (Photos)

Copyright © iPop 2012 - 2017 | All rights reserved