Κρίσιμη η κατάσταση του Ηλία Βρεττού | Τι λένε οι γιατροί

LIKE US ON FACEBOOK

Κρίσιμη η κατάσταση του Ηλία Βρεττού ο οποίος νοσηλεύεται στο Γενικό Κρατικό Νίκαιας μετά το τροχαίο ατύχημα που είχε το πρωί της Καθαράς Δευτέρας. Όσα ανακοίνωσαν οι γιατροί.

Κρίσιμη είναι η κατάσταση του Ηλία Βρεττού σύμφωνα και με τις πρώτες δηλώσεις του αναπληρωτή διοικητή του νοσοκομείου, Ιωάννη Κούρα και του Επιμελητή Β Ορθοπεδικής Μανώλη Δασκαλάκη.

«Φέρει σκελετικές κακώσεις και αυτή τη στιγμή η κατάστασή του, μιας και διανύει το πρώτο εξάωρο από την κάκωσή του, μπορεί να χαρακτηριστεί μόνο ως κρίσιμη» ανακοίνωσαν λίγο νωρίτερα οι γιατροί.

Από τη στιγμή που διανύουμε το πρώτο εξάωρο, επομένως ο άρρωστος οφείλει να παρακολουθηθεί και ενδεχομένως η εικόνα που έχουμε μπροστά μας να μην είναι η τελική, το μόνο που μπορώ να πω είναι ότι η κατάστασή του είναι κρίσιμη και τελεί υπό παρακολούθηση

Σχετικά με το ενδεχόμενο για χειρουργείο, ο κ. Δασκαλάκης τόνισε πως αυτό θα το ξέρουν αφού περάσουν 16 με 24 ώρες, οπότε και θα έχουν μια πιο ξεκάθαρη εικόνα.

«Οποιοσδήποτε ασθενής είναι θύμα τροχαίου ατυχήματος, δηλαδή με κακώσεις υψηλής ενεργείας, η κατάστασή του θεωρείται κρίσιμη, τουλάχιστον για 24-48 ώρες» δήλωσε μεταξύ άλλων ο ορθοπεδικός Μανώςλη Δασκαλάκης.

Αυτή τη στιγμή, επειδή η εικόνα του μπορεί να μην είναι η τελική, το μόνο που μπορώ να πω είναι ότι η κατάστασή του είναι κρίσιμη, όπως θα ήταν σε οποιονδήποτε ασθενή, ο οποίος είχε ένα τροχαίο ατύχημα με τις κακώσεις του ιδίου, αλλά και τις παραμορφώσεις του οχήματος, όπως αυτές μου περιγράφηκαν

Να υπενθυμίσουμε ότι ο Ηλίας Βρεττός είχε τροχαίο ατύχημα στη λεωφόρο Ποσειδώνος στη Γλυφάδα σήμερα το πρωί και σύμφωνα με αναφορές μαζί του βρισκόταν και μια φίλη του, η οποία οδηγούσε το αυτοκίνητο και για άγνωστους λόγους έχασε τον έλεγχο.

Copyright © iPop 2012 - 2017 | All rights reserved