Μια “ομαδική” δοκιμασία παρακολουθήσαμε την Τρίτη στο επεισόδιο του MasterChef, απ’ την οποία αναδείχθηκαν οι υποψήφιοι προς αποχώρηση, αλλά και οι δύο αρχηγοί της επόμενης δοκιμασίας.

Μετά το Mystery Box, το οποίο έκρυβε αφροδισιακά προϊόντα, η Σπυριδούλα αναδείχθηκε νικήτρια καθώς έφτιαξε το πιο εντυπωσιακό και γευστικό πιάτο. Έτσι, στη συνέχεια είχε το πλεονέκτημα να μην μαγειρέψει, να επιλέξει το υλικό με το οποίο θα μαγείρευαν οι υπόλοιποι, αλλά και να τους χωρίσει σε ομάδες των δυο! Όλα τα ζευγάρια συνεργάστηκαν καλά, εκτός από ένα! Χαράλαμπος και Παντελής μόνο που δεν πιάστηκαν στα χέρια κατά τη διάρκεια της δοκιμασίας!

Όλα ξεκίνησαν απ’ τη διαφωνία τους για το πιάτο που θα έφτιαχναν, αλλά και για τα υλικά! Η έντασή τους φάνηκε απ’ την πρώτη στιγμή, αφού άλλα υλικά ήθελε ο ένας, κι άλλα ο άλλος.

Ο Χαράλαμπος μάλιστα δεν δίστασε ν’ αφήνει αιχμές εναντίον του Παντελή μπροστά του για το ότι δεν ξέρει πώς να φτιάχνει την κρέμα, ενώ έβγαλε απ’ το καλάθι ένα υλικό, με αποτέλεσμα ο Παντελής να το βάζει ξανά μέσα τελευταία στιγμή!

Κατά τη διάρκεια της δοκιμασίας, Χαράλαμπος και Παντελής δεν μπορούσα να συνεννοηθούν, με τον Χαράλαμπο να γίνεται ειρωνικός απ’ την πρώτη στιγμή που ξεκίνησε να μαγειρεύει ο συμπαίκτης του.

Σ’ αυτό το σημείο να σημειώσουμε πως οι παίκτες μαγείρευαν εναλλάξ, αλλάζοντας ανά 15 λεπτά.

Ο Χαράλαμπος δεν έδινε καμία βοήθεια στον Παντελή, απλά έκανε συνεχώς παρατηρήσεις και παράπονα.

Φυσικά, δεν δίστασε να πάει με ύφος ακόμα και στους κριτές και να τους πει ότι θα είναι θαύμα εάν βγάλουν πιάτο, με αποκορύφωμα κάποια στιγμή να δηλώνει πως θα ξεκινήσει να φτιάχνει μόνος του άλλο γλυκό!

«Κουλί; Να στοκάρω τον τοίχο να κλείσω καμία τρύπα. Δεν είναι κουλί αυτό», είπε ο Χαράλαμπος σε κάποια φάση προσβάλλοντας τον Παντελή, αφού άρχισε να φωνάζει και να δείχνει στους υπόλοιπους την παρασκευή του συμπαίκτη του.

Ο Χαράλαμπος δεν σταμάτησε στιγμή να κράζει και να μειώνει τον Παντελή, ενώ έφτασε στο σημείο να τον κατηγορεί ότι του κάνει bullying, ενώ εκείνος τον προσέβαλε όλη την ώρα!

https://www.youtube.com/watch?v=1X0FmwzYM5A

Όσον αφορά τους νικητές, ο Χρήστος και ο Πάνος έφτιαξαν το καλύτερο πιάτο και θα είναι οι αρχηγοί στην επόμενη ομαδική δοκιμασία.

Σημειώνεται πως υποψήφιες προς αποχώρηση ήταν οι τέσσερις παίκτριες από την ομάδα του Πάνου Ιωαννίδη, η Ασημίνα, η Λίζ, η Μαρία και η Άλκηστις.

Δες κι αυτό:

«Το πιάτο αυτό καταλήγει στα σκουπίδια…» | Η αποχώρηση έκπληξη απ’ το MasterChef!