Κόβεται τελικά το Survivor; Τα απογοητευτικά νούμερα και οι έσχατες λύσεις

LIKE US ON FACEBOOK

Η επιστροφή του γνωστού ριάλιτι επιβίωσης είναι γεγονός και αν λάβουμε υπόψιν τις προηγούμενες χρονιές ήταν αυτό που θα καθήλωνε για άλλη μια φορά τους τηλεθεατές. Κάτι πάει στραβά φέτος, όμως, και τα νούμερα τηλεθέασης είναι όλο και πιο χαμηλά. Αναμενόταν να πιάσει την επιτυχία του πρώτου Survivor, που γνώρισε στο κοινό τον Ντάνο, κάτι που προφανώς δεν έχει καταφέρει, μη φτάνοντας ούτε την τηλεθέαση και του δεύτερου, που ήταν ήδη πιο χαμηλά. Κάθε πέρσι και καλύτερα λοιπόν, λένε πολλοί και αναθεωρείται το πρόγραμμα.

Κόβεται το Survivor; Μια το ότι οι Έλληνες παίκτες χάνουν και απογοητεύουν το ελληνικό κοινό, μια το ότι το MasterChef έχει πανηγυρικά κάνει το comeback του, το κανάλι του Φαλήρου βρίσκεται σε κατάσταση εκτάκτου ανάγκης. Πιο συγκεκριμένα, δεν μπορεί να ξεπεράσει γενικά το 15% στη τηλεθέαση!

Ένα από τα ενδεχόμενα είναι να προσθέσουν καινούριους παίκτες, δεδομένου ότι ήδη έχουν μπει δύο, που θα ανανεώσουν την ομάδα ή να δημιουργήσουν ίντριγκες και κόντρες, κάνοντας λόγο για ένα «στημένο» παιχνίδι, ενώ μειώνουν και τα πλάνα της τουρκικής ομάδας στην Ελλάδα και το αντίστροφο συμβαίνει στην γειτονική χώρα.

Το ίδιο συμβαίνει και στην Τουρκία, για την οποία το Survivor αποτελεί ένα είδος «εθνικού σπορ», και είναι περίεργο που οι τηλεθεάσεις του έχουν μειωθεί αισθητά, ενώ από την άλλη ο Ατζούν Ιλιτζαλί βλέπει το δημιούργημά του να αποδοκιμάζεται.

Έτσι, ο ΣΚΑΙ σε συνεννόηση πάντα με τον Ατζούν, συζητάνε να προσθέσουν και στις 2 ομάδες διάσημους απ’ την ελληνική και τουρκική showbiz, που θα σώσουν την κατάσταση. Ένα από τα ονόματα που ακούστηκαν δεν ήταν άλλο, από αυτό της Κωνσταντίνας Σπυροπούλου, η οποία, όμως, αρνήθηκε να συμμετάσχει για άλλη μια φορά.

Η ανάκαμψη πρέπει να γίνει μέσα σε δύο εβδομάδες, δίνοντας έτσι μια παράταση, σε περίπτωση που ανέβουν τα νούμερα τηλεθέασης και γίνει το ακατόρθωτο. Σε κάθε άλλη περίπτωση, λέγεται ότι το κανάλι θα έρθει στην έσχατη λύση να κόψει τελείως την εκπομπή και να επαναφέρει την παλιά-δοκιμασμένη μορφή του, δηλαδή αυτή με τους Διάσημους-Μαχητές. Ανεπίσημα έχουν έρθει σε επαφή με διάσημους, ώστε να υπάρχουν έτοιμες λύσεις και να βγει στους δέκτες της τηλεόρασης όσο το δυνατό πιο γρήγορα.

Το ίδιο ισχύει και για την εκπομπή «Survivor Πανόραμα», με την Μπάγια Αντωνοπούλου, που ακολουθεί τα ίδια απογοητευτικά ποσοστά τηλεθέασης και έτσι «βυθίζεται» στην απογευματινή ζώνη, με τα ποσοστά τηλεθέασης να κυμαίνονται από 6-7%.

Δες κι αυτό:

Αυτοί είναι όλοι οι παίκτες και των δύο ομάδων του φετινού Survivor! (Photos)

Copyright © iPop 2012 - 2017 | All rights reserved