Μπορεί την προηγούμενη Κυριακή, η Σία Κοσιώνη να… συγκρατήθηκε και να αρκέστηκε στα χαμόγελα, αυτή τη φορά, όμως, η δημοσιογράφος δεν θα μπορούσε να μη σχολιάσει τη νίκη του συζύγου της. Το σχόλιο της Κοσιώνη για τον Μπακογιάννη.

Πλέον, εκτός από δημοσιογράφος του ΣΚΑΪ φυσικά είναι και σύζυγος του νέου δημάρχου Αθηναίων. Το σχόλιο της Κοσιώνη για τον Μπακογιάννη έγινε on air, μετά την ανακοίνωση των αποτελεσμάτων.

Η δημοσιογράφος δεν μπορούσε να κρύψει τον ενθουσιασμό της, βλέποντας τον σύζυγό της να μιλά και να ευχαριστεί την οικογένειά του. Συγκεκριμένα, ο νέος δήμαρχος Αθηναίων ευχαρίστησε τους ψηφοφόρους τους και λίγο πριν το τέλος της ομιλίας του είπε ένα μεγάλο ευχαριστώ στην «υπέροχη» οικογένειά του.

Και η Σία Κοσιώνη που είχε live εικόνα και live μετάδοση τις δηλώσεις του, δεν μπορούσε να κρύψει τη χαρά της. Ωστόσο, αυτή τη φορά δεν αρκέστηκε στα χαμόγελα αλλά έκανε το δικό της σχόλιο. Αφορμή για να κάνει αυτό το σχόλιο στάθηκε και η δήλωση της Μαρίνας Πατούλη στον αέρα της εκλογικής βραδιάς.

«Ως σύζυγος όπως κι εσύ σου εύχομαι συγχαρητήρια… Εύχομαι ο Κώστας Μπακογιάννης και ο Γιώργος Πατούλης να συμβάλλουν τα μέγιστα και για την Αθήνα ψηλά και για όλη την Αττική», είπε η Μαρίνα Πατούλη δίνοντας το “βήμα” στην Σία να μιλήσει και η ίδια ανοιχτά για τον Κώστα Μπακογιάννη, τον νέο δήμαρχο της Αθήνας.

«Θέλω να πω, μιας και έγινε αυτή η προσωπική αναφορά κι επειδή συζητήθηκε και την προηγούμενη εβδομάδα, το προσωπικό είναι προσωπικό και εγώ προφανώς είμαι περήφανη για τον σύζυγό μου ως άνθρωπος», είπε χαμογελώντας η Σία Κοσιώνη προσθέτοντας πως…. «ως επαγγελματίας ένα έχω να πω, στη γωνία τον περιμένω έτσι και δεν κάνει αυτά που υποσχέθηκε!».

https://www.youtube.com/watch?v=xyuP-8GaWBs

Δες τι είχε γίνει στον α’ γύρο…

Να βρεις κάποιον να σε κοιτάει… όπως η Κοσιώνη τον Μπακογιάννη! | Video