Ο Έλληνας τενίστας, ο οποίος πήγε απ’ την Καλιφόρνια στη Νέα Υόρκη κι από εκεί στο Λονδίνο, αποφάσισε να απαντήσει δημόσια στα αρνητικά σχόλια. Ο Τσιτσιπάς απαντά για τα ταξίδια του μέσω Instagram.

Το ταξίδι που έκανε από την Καλιφόρνια στη Νέα Υόρκη και από εκεί για Λονδίνο και οι φωτογραφίες του σε εξωτερικούς χώρους, έφεραν μια σειρά από αρνητικά σχόλια, στα οποία ο Τσιτσιπάς θέλησε να απαντήσει δημόσια.

Ο Στέφανος Τσιτσιπάς απαντά για τα ταξίδια του ότι αντιμετωπίζει με πολύ σοβαρότητα την κατάσταση με την πανδημία του κορονοϊού και προσπαθεί να μείνει μέσα όσο το δυνατό περισσότερο.

Παράλληλα, διαβεβαιώνει ότι κατά τη διάρκεια των ταξιδιών του παίρνει όλα τα απαραίτητα μέτρα για να παραμείνει ασφαλής, αλλά και ελαχιστοποιήσει την έκθεσή του σε άλλους.

Οπότε, θέλω να ξέρετε ότι παίρνω πολύ σοβαρά την κατάσταση και ξέρω ότι ο καθένας μας έχει το ρόλο του στην καταπολέμηση αυτού του ιού, προκειμένου να ξεπεράσουμε αυτή τη δύσκολη στιγμή, το συντομότερο δυνατό

Αναλυτικά το κείμενο: Ο Τσιτσιπάς απαντά για τα ταξίδια του

«Γεια σας. Τελευταία, παρατηρώ πολλά σχόλια σχετικά με την υγεία και την ασφάλειά μου, λόγω των ταξιδιών τις τελευταίες εβδομάδες. Θέλω να σας πω ότι η υγεία είναι η πρώτη μου προτεραιότητα και προσπαθώ κυρίως να μείνω μέσα, όσο το δυνατόν περισσότερο. Σας διαβεβαιώ ότι κατά τη διάρκεια των ταξιδιών μου, παίρνω όλα τα απαραίτητα μέτρα προκειμένου να μείνω ασφαλής και να ελαχιστοποιήσω την έκθεσή μου σε άλλους.

Παρ’ όλα αυτά, ως αθλητής, είναι πολύ σημαντικό να μείνω ενεργός και είναι πρωταρχικό για μένα. Υπάρχουν πολλές στιγμές μέσα στην ημέρα όπου νιώθω την ανάγκη να εξασκηθώ και να γυμναστώ, με οποιονδήποτε ασφαλή τρόπο. Οπότε, θέλω να ξέρετε ότι παίρνω πολύ σοβαρά την κατάσταση και ξέρω ότι ο καθένας μας έχει το ρόλο του στην καταπολέμηση αυτού του ιού, προκειμένου να ξεπεράσουμε αυτή τη δύσκολη στιγμή, το συντομότερο δυνατό. Μείνετε ασφαλείς όλοι».

Τσιτσιπάς απαντά για τα ταξίδια

Δες ακόμα:

Να ακυρώσω το ταξίδι μου λόγω κορονοϊού;