Η Μαρία Κορινθίου έχει μπει για τα καλά στον ρόλο της Αλίκης Βουγιουκλάκη αφού πρωταγωνιστεί στο θέατρο στη «Νεράιδα και το Παλικάρι». Αυτό που δεν γνωρίζαμε, όμως, είναι ότι και ο Γιάννης Αϊβάζης μπορεί να «ενσαρκώσει» τον Δημήτρη Παπαμιχαήλ!

Κορινθίου και Αϊβάζης τραγούδησαν μαζί στο πρωτοχρονιάτικο «Στην υγειά μας ρε παιδιά» το «Η αγάπη θέλει δύο»!

Το ζευγάρι ερμήνευσε το αγαπημένο τραγούδι από την ταινία «Η αρχόντισσα και ο αλήτης», όπου πρωταγωνιστούσαν η Αλίκη Βουγιουκλάκη και ο Δημήτρης Παπαμιχαήλ!

Στο τέλος, οι δυο τους εισέπραξαν ένα δυνατό χειροκρότημα απ’ τους υπόλοιπους καλεσμένους ενώ ο Σπύρος Παπαδόπουλος σχολίασε και τις φωνητικές ικανότητες του Γιάννη Αϊβάζη, λέγοντας πως… θα του κάνει αφιέρωμα στην εκπομπή!

Ξεκινάει καριέρα ο Αϊβάζης από εδώ. Αυτό το αφιέρωμα που λέγαμε στον Αϊβάζη… οργανώστε το σιγά σιγά

Τονίζεται πως η ΒroadwayShow Productions, 50 χρόνια μετά, αποφάσισε να παρουσιάσει την ανεπανάληπτη αισθηματική κωμωδία της FINOS FILMS, η «Η ΝΕΡΑΙΔΑ ΚΑΙ ΤΟ ΠΑΛΗΚΑΡΙ» για πρώτη φορά στο θέατρο σε διασκευή –σκηνοθεσία Γιώργου Βάλαρη, με τους Μαρία Κορινθίου, Παναγιώτη Πετράκη, την Χρυσούλα Διαβάτη στον ρόλο της μητέρας Φουρτουνάκη και τον Γιώργο Κωνσταντίνου στον ρόλο του πατέρα Φουρτουνάκη, σε μια υπερπαραγωγή με 30μελή θίασο, τον Κρητικό χορευτικό σύλλογο του Αντώνη Βασσάλου και τον δημοφιλή Κρητικό λυράρη Νίκο Ζωιδάκη με την ορχήστρα του να ερμηνεύει ζωντανά μαντινάδες και την παραδοσιακή Κρητική μουσική της παράστασης.

Δείτε εδώ το trailer της παράστασης και κλείστε τα εισιτήριά σας!

Το εντυπωσιακό trailer του «Η Νεράιδα και το Παλικάρι» με τη Μαρία Κορινθίου!