Μπορεί στην αρχή του παιχνιδιού να ήταν σχεδόν αυτοκόλλητοι, όμως, η σημερινή τους εικόνα δείχνει ότι δεν έχει απομείνει τίποτα απ’ αυτή τους τη σχέση! Βγήκαν τα μαχαίρια ανάμεσα σε Γωγώ και Τζώρτζη στο επεισόδιο του MasterChef της Τετάρτης ενώ οι δύο παίκτες ήταν υποψήφιοι προς αποχώρηση μαζί με τον Μάριο.

Μπορεί το επεισόδιο της Τετάρτης να είχε στο επίκεντρό του τη δοκιμασία για την αποχώρηση απ’ το MasterChef, ωστόσο, αυτό που απασχόλησε τελικά περισσότερο ήταν η κόντρα ανάμεσα σε Γωγώ και Τζώρτζη.

Η Γωγώ εξέφρασε ανοιχτά τη δυσαρέσκειά της για τη συμπεριφορά του συμπαίκτη της, ο οποίος πανηγύρισε έντονα μόλις έληξε ο χρόνος και είχε ολοκληρώσει το πιάτο του ενώ εξέφραζε βεβαιότητα ότι θα επιστρέψει στο σπίτι του MasterChef.

Η κόντρα ανάμεσα σε Γωγώ και Τζώρτζη συνεχίστηκε με αμήχανες στιγμές και μικρές αιχμές στις μεταξύ τους συνομιλίες ενώ και οι κριτές έφεραν σε αντιπαράθεση τους δύο παίκτες με τον Λεωνίδα Κουτσόπουλο να ρωτάει περί φιλίας και διαγωνισμού.

Ο Τζώρτζης απάντησε λίγο πιο… διπλωματικά ενώ η Γωγώ ήταν κάθετη στο ότι δεν υπάρχουν φιλίες στο MasterChef παρά μόνο παίκτες που μάχονται για την επιβίωσή τους στον διαγωνισμό.

Η αποχώρηση απ’ το MasterChef

Μπορεί ο Τζώρτζης να εμφανιζόταν σίγουρος για το πιάτο του, όμως, τελικά η Γωγώ ήταν εκείνη που έφτιαξε το πιάτο με την υψηλότερη βαθμολογία.

Ο Τζώρτζης ήρθε στη συνέχεια αντιμέτωπος με τον Μάριο και αναδείχθηκε νικητής στη μεταξύ τους “μάχη”, αφού στις λεπτομέρειες του πιάτου ήταν καλύτερος.

https://www.youtube.com/watch?v=S3BF1acK9vA

Θυμίζουμε ότι Γωγώ και Μάριος προστέθηκαν στο παιχνίδι προ ολίγων ημερών με την ευκαιρία επιστροφής στο MasterChef που έδωσε η παραγωγή.