Μετά την ξαφνική -για πολλούς- ανακοίνωση του γάμου τους, έρχεται και η κοινή φωτογραφία Κικίλια-Μπαλατσινού με την οποία εύχονται “καλή Ανάσταση” στους followers τους! Πιο χαλαροί και ξέγνοιαστοι από ποτέ.

Η κοινή φωτογραφία Κικίλια-Μπαλατσινού αναρτήθηκε στον επίσημο λογαριασμό του βουλευτή Α΄ Αθηνών με τη Νέα Δημοκρατία και Τομεάρχη Εθνικής Άμυνας.

Οι δύο τους έχουν πάει για τις ημέρες του Πάσχα στο Μέτσοβο για να απολαύσουν τις διακοπές τους. Ποζάρουν χαμογελαστοί και ξέγνοιαστοι, εφόσον πλέον όλοι γνωρίζουν πως όχι μόνο δεν έχουν χωρίσει αλλά ότι ετοιμάζονται να κάνουν το μεγάλο βήμα και να ανέβουν τα σκαλιά της Εκκλησίας.

«Χρόνια πολλά και καλή Ανάσταση», έγραψε ο Βασίλης Κικίλιας στη λεζάντα της φωτογραφίας, όπου ποζάρει με την μέλλουσα γυναίκα του.

Απ΄ τη μεριά της η Τζένη Μπαλατσινού στον λογαριασμό της στο Instagram ανέβασε ένα εκκλησάκι στο Μέτσοβο με ένα υπέροχο τοπίο.

Οι δυο τους περνούν τις διακοπές του Πάσχα μαζί, οικογενειακά, μακριά από τα φώτα της δημοσιότητας αλλά και τα άγχη και τις υποχρεώσεις τις καθημερινότητας.

Μετά την αναγγελία του γάμου και τα πρώτα σχόλια, το ζευγάρι δεν έχει δώσει πολλές λεπτομέρειες για τον επικείμενο γάμο ενώ έχει ευχαριστήσει όλο τον κόσμο για τις θερμές ευχές τους!

Πάντως για τις προετοιμασίες του γάμου έχουν ακόμη καιρό. Άλλωστε αναφορικά με τις προετοιμασίες και το νυφικό, η Τζένη Μπαλατσινού δήλωσε πως απλά δεν έχει ιδέα. «Δεν έχω ιδέα, θέλω να βρω λίγο χρόνο. Δεν έχω σκεφτεί τίποτα ακόμη», δήλωσε η ίδια αλλά αποκάλυψε πως έχουν βρει τους κουμπάρους!

Διαβάστε περισσότερα:

Η Μπαλατσινού μίλησε για τον γάμο της για πρώτη φορά!