Ο Σωτήρης Κοντιζάς έχει αγαπηθεί απ’ την πρώτη στιγμή που τον είδαμε πέρυσι στο MasterChef ενώ φέτος γνωρίζει ακόμα μεγαλύτερη επιτυχία, αφού ο διαγωνισμός μαγειρικής κάνει πολύ ανταγωνιστικά νούμερα τηλεθέασης.

Όλοι θα πιστεύαμε βλέποντας τον έμπειρο σεφ Σωτήρη Κοντιζά ότι δεν θα τολμούσε κανείς να του γυρίσει πιάτο πίσω. Όμως, όπως αποκάλυψε ο ίδιος σε συνέντευξή του, έχει συμβεί και αυτό. Ναι, κι όμως έχουν γυρίσει πιάτο στον Σωτήρη Κοντιζά!

Ο κριτής του MasterChef, καλεσμένος «Στην Φωλιά των ΚουΚου», παραδέχθηκε πως είναι πολύ πιο αυστηρός στο εστιατόριό του απ’ ό,τι τον βλέπουμε στο παιχνίδι ενώ είπε πως του έχουν γυρίσει πιάτο πίσω!

Ο ίδιος αναφέρθηκε στη σχέση του με τα social media και στην πρόταση που είχε κάνει στη σύζυγό του:

Η μεγάλη αλλαγή ήρθε στο πρώτο MasterChef. Επειδή δεν ασχολούμαι με τα social media, είχα προτείνει στην σύζυγο μου να τα αναλάβει και στην αρχή αρνήθηκε. Παίζεται το πρώτο, δεύτερο επεισόδιο και μου λέει “μήπως να απαντάω εγώ στα σχόλια; Να μου δώσεις τους κωδικούς να τα διαχειρίζομαι εγώ”;

Ο Σωτήρης Κοντιζάς φυσικά δεν παρέλειψε ν’ απαντήσει στα όσα είχε καταλογίσει ο Πάνος Ιωαννίδης στον ίδιο και τον Λεωνίδα Κουτσόπουλο, λέγοντας:

Τον Πάνο τον παίρνουμε κάθε φορά τηλέφωνο, είναι απασχολημένος, η γραμμή του “μιλάει”. Τον πήραμε και την τελευταία φορά που βγήκαμε, δεν ήρθε. Με τον Λεωνίδα είμαστε κοντά και όταν έχουμε κενό βρισκόμαστε. Τι να κάνουμε τώρα;