Μια χωρίζουν, μια τα ξαναβρίσκουν, μια είναι καλά, μια είναι στα χωρίσματα. Και τώρα; Katy Perry και Orlando Bloom στην Κέρκυρα απολαμβάνουν τις διακοπές τους!

Ναι, μετά την κοινή εμφάνισή τους στο Μονακό, βρέθηκαν σε ένα ελληνικό νησί για να χαλαρώσουν και να ηρεμήσουν. Αλλά ο φωτογραφικός φακός ήταν εκεί για να απαθανατίσει τη στιγμή. Katy Perry και Orlando Bloom στην Κέρκυρα αχώριστοι και ερωτευμένοι.

Οι φωτογραφίες έγιναν αμέσως viral με την εκκεντρική τραγουδίστρια, τον γοητευτικό ηθοποιό και στο φόντο το υπέροχο τοπίο της Κέρκυρας.

Να θυμίσουμε πως η 33χρονη Katy και ο 41χρονος Orlando, έδωσαν το παρών στο κόκκινο χαλί του γκαλά για τους ωκεανούς του κόσμου, στο Μόντε Κάρλο και δεν άφησε στιγμή ο ένας το χέρι του άλλου. Δεν σου είπαμε ότι είναι αχώριστοι;

Όπως σχολιάζει ο Insider, «ο Orlando είναι καλά. Είναι πολύ χαρούμενος με την Κέιτι. Αυτή ήταν μία υπέροχη χρονιά για τη σχέση τους. Σα να χρειαζόταν να χωρίσουν και να επανενωθούν για φτάσουν σε αυτό το σημείο», σχολιάζει ο Insider.

Νωρίτερα μέσα στην εβδομάδα, η Katy Perry ανήρτησε ένα Insta Story στο οποίο βλέπαμε τον αγαπημένο της να λικνίζεται υπό τους ήχους του τραγουδιού Baby Got Back. Έχουν χιούμορ, περνούν καλά και αυτό…βγαίνει προς τα έξω.

Βεβαίως, να σημειώσουμε πως πρόκειται για ένα ζευγάρι που έχει χωρίσει και τα έχει ξαναβρεί πολλές φορές εδώ και δύο χρόνια που είναι μαζί. Αλλά πάντα επιστρέφουν στα παλιά, τα γνώριμα και τα αγαπημένα. Εμάς μας αρέσουν!

Διαβάστε για έναν από τους πολλούς χωρισμούς τους:

Τίτλοι τέλους για τους Katy Perry- Orlando Bloom