Κάτια Ζυγούλη: Τότε κάνει πρεμιέρα η εκπομπή της | Η ανάρτησή της

LIKE US ON FACEBOOK

Η εκπομπή της Κάτιας Ζυγούλη κάνει πρεμιέρα σε λίγες μέρες με το “Ιστορίες Μόδας” να προβάλλεται μέσα από τη συχνότητα της ΕΡΤ. 

Η ΕΡΤ ενισχύει το ψυχαγωγικό της πρόγραμμα και, μετά το τηλεπαιχνίδι Δες & Βρες με παρουσιαστή τον Νίκο Κουρή, εντάσσει στο πρόγραμμά της και την εκπομπή με την Κάτια Ζυγούλη, η οποία θα ασχολείται με θέματα μόδας.

Η εκπομπή της Κάτιας Ζυγούλη κάνει πρεμιέρα το Σάββατο 6 Ιουνίου μέσα από τη συχνότητα της ΕΡΤ και θα προβάλλεται κάθε Σάββατο στις 16:00.

Όπως έχει γίνει γνωστό, μέσα από συνεντεύξεις και ρεπορτάζ, το μοντέλο θα προσεγγίσει τις νέες τάσεις και θα κληθεί να επικοινωνήσει στο κοινό την ιστορία κάθε ρούχου. Επιπλέον, θα έρχεται σε άμεση επαφή με τους ανθρώπους που πρωταγωνιστούν στο χώρο της μόδας και μαζί τους θα ανιχνεύει τον τρόπο με τον οποίο η Ελλάδα παράγει και εξάγει ιδέες και σχέδια, με στυλ και άποψη.

Στην εκπομπή αυτή κάθε Σάββατο θα βλέπουμε διάσημους Έλληνες σχεδιαστές μόδας, αξεσουάρ και κοσμημάτων, μακιγιέρ, φωτογράφους, κομμωτές, δημοσιογράφους και μοντέλα, που θα ταξιδέψουν στο χρόνο, τα χρώματα, τα υφάσματα, τα πατρόν, τις υφές, τα κουρέματα και το μακιγιάζ… σε όλα αυτά που ορίζουν διαχρονικά τις τάσεις της μόδας και φυσικά η Κάτια Ζυγούλη θα είναι εκεί για να κάνει το ταξίδι αυτό στο χώρο της μόδας ακόμα πιο ευχάριστο και ενδιαφέρων με ανθρώπινες ιστορίες πίσω από τις «Ιστορίες Μόδας».

Η ανάρτηση της Κάτιας Ζυγούλη στο Instagram λίγο πριν τη μεγάλη πρεμιέρα: 

Ανθρώπινες ιστορίες πίσω από «Ιστορίες μόδας». Ξεκίνησα ένα μαγικό ταξίδι στα συναισθήματα, στα όνειρα, στον κόσμο των δημιουργών. Και δεν είμαι μόνη… 

Δες το trailer της πρεμιέρας: 

Διάβασε ακόμα:

Κάτια Ζυγούλη: Με δική της εκπομπή στην τηλεόραση | Το trailer
Copyright © iPop 2012 - 2020 | All rights reserved