«Όσο ήμουν σε κώμα έβλεπα ότι είχα πάει σε yoga retreat στην Κορνουάλη», είναι μόνο μία πρόταση απ’ τη συνέντευξη της Κατερίνας Βρανά, η οποία για ακόμη μια φορά συγκλονίζει.

Η Κατερίνα Βρανά, η πιο αστεία γυναίκα του κόσμου σύμφωνα με τον παγκόσμιο διαγωνισμό του Laugh Factory, έδωσε μάχη για τη ζωή και τα όσα διηγείται η ίδια για την αποκατάσταση της υγείας της, μας κάνουν απλά να θέλουμε να της πούμε ένα μεγάλο μπράβο για τον τρόπο με τονν οποίο αντιμετωπίζει με γέλιο μια τόσο δύσκολη κατάσταση!

Ειδικότερα, η Κατερίνα Βρανά σε συνέντευξη που παραχώρησε στην espresso, μίλησε για τους δύσκολους μήνες που πέρασε, τόσο η ίδια όσο και οι γονείς της, ενώ περιέγραψε και την περίοδο που βρισκόταν σε τεχνητό κώμα:

Ήταν ένα δύσκολο, βαρύ, κρυολόγημα! Ήταν τόσο βαρύ, σαν μάτι. Σαν εμπειρία, ελπίζω να ήταν η μοναδική. Δεν κάνω κέφι να το ξαναπεράσω. Οι γονείς μου τα είχαν παίξει. Αυτό που λέω και είναι λίγο… χοντρό, και φρικάρουν όλοι είναι πως, έτσι και μου βγει μετά από όλα αυτά και καρκίνος, θα τα… πάρω! Θα γίνω έξαλλη

Στη συνέχεια, η ίδια δήλωσε ότι όταν ξύπνησε από το τεχνητό κώμα, τυφλώθηκε και δεν έβλεπε καλά, ενώ δεν μπορούσε ούτε να κουνηθεί κι ούτε να μιλήσει:

Εγώ το μεγαλύτερο κομμάτι το έχασα. Ήμουν αναίσθητη, κοιμόμουν. Το μεγαλύτερο λούκι το τράβηξαν οι γονείς μου. Κι όσο ήμουν σε τεχνητό κώμα -με έβαλαν για να με σώσουν- εγώ έβλεπα ότι είχα πάει σε yoga retreat στην Κορνουάλη. Και να τονίσω πως εγώ δεν κάνω γιόγκα. Και ξυπνάω και δεν μπορούσα να κουνήσω, να μιλήσω, να συνεννοηθώ και δύο εβδομάδες μετά το κώμα τυφλώθηκα, γιατί είχε φέρει τους φερετζέδες η Μαριωρή. Δεν έβλεπα τότε καλά

Τι είχε συμβεί στην Κατερίνα Βρανά;

Τον Απρίλιο του 2017, η Κατερίνα Βρανά κινδύνεψε να πεθάνει, καθώς υπέστη σηπτικό σοκ. Η ίδια βρισκόταν στην Μαλαισία για παραστάσεις που ανέβαζε και έδινε στον κόσμο αμέτρητες στιγμές γέλιου και χαράς. Έχασε την όραση της, είχε υποστεί 4 εγχειρίσεις και νοσηλεύτηκε στο νοσοκομείο για 5 μήνες, όπου και εξασθένησε καθώς είχαν ατροφήσει όλοι οι μυς της.

Η ίδια δεν το έβαλε κάτω και ξεκίνησε εντατικές φυσικοθεραπείες και κολύμβηση, ώστε να αποκατασταθούν οι μυς. Σήμερα, είναι πιο αισιόδοξη, καθώς η κατάσταση της έχει βελτιωθεί αισθητά και βλέπει καλύτερα.

Διαβάστε ακόμη:

Όλη η Ελλάδα μια τεράστια αγκαλιά για την Κατερίνα Βρανά | Photos