Κατερίνα Λέχου για τις Άγριες Μέλισσες: «Ανάθεμα την ώρα που μίλησα»

LIKE US ON FACEBOOK

Η Κατερίνα Λέχου για τις Άγριες Μέλισσες και το παράπονο της που εξέφρασε στην εκπομπή της Ναταλίας Γερμανού «Καλύτερα δε γίνεται!», που βρέθηκε καλεσμένη το μεσημέρι του Σαββάτου.

Πιο συγκεκριμένα, ο Κώστας Τσουρός ρώτησε την ηθοποιό για το εάν ισχύει ότι έχει δηλώσει ότι είχε δεχθεί πρόταση να συμμετάσχει στις Άγριες Μέλισσες, με την Κατερίνα Λέχου να απαντά: «Δεν το σχολίασες καλά αυτό την προηγούμενη φορά».

Η Ναταλία Γερμανού ξαφνιασμένη θέλησε να μάθει τι εννοεί με την αγαπημένη ηθοποιό στη συνέχεια να της λέει: «Αυτό για τις Άγριες Μέλισσες. Έχω στεναχωρηθεί λίγο με αυτό και δε θέλω να το συζητήσω. Κάτι λέγατε την προηγούμενη φορά και λέγατε ότι δεν είναι ωραίο να λέμε τι μας έχουν προτείνει… Είμαστε όλοι καθόλου αναντικατάστατοι και είμαστε όλοι υπό κριτική. Μας διαλέγουν… Αυτές οι δουλειές δεν έχουν κάτι δεδομένο. Ανέφερα αυτό για τις Άγριες Μέλισσες και έγινε μια ανακύκλωση…».

Στη συνέχεια, η ίδια πρόσθεσε ακόμη ότι μετάνιωσε που μίλησε γι’ αυτό, αλλά και το γεγονός ότι παραφράστηκε και δεν μεταφράστηκε σωστά κάτι που είπε εντελώς αυθόρμητα:

Δε ξέρω, ανάθεμα την ώρα που μίλησα. Στεναχωρήθηκα πάρα πολύ. Σε μια κουβέντα που κάνατε εδώ είπατε ότι δεν είναι ωραίο οι άνθρωποι να αναφέρουν τι τους έχουν προτείνει και τι όχι… Εγώ το είπα αυθόρμητα. Δε με ζήτησαν κιόλας απλά με πήραν τηλέφωνο , δεν μεταφράστηκε σωστά, παραφράστηκε

«Βγήκε σαν να το είπα ότι θέλανε εμένα και καμία άλλη, μπορεί να είχαν πάρει άλλες είκοσι. Δεν είμαι μοναδική, είσαι μαζί με άλλους και αναμετριέσαι κάθε φορά για έναν ρόλο. Δεν μπορούσα να πάρω γιατί έκανα πρόβες για το θέατρο… Δε ξέρω καν αν θα με παίρνανε και ποτέ… Η παραγωγή όταν ετοιμάζει κάτι βολιδοσκοπεί πολύ κόσμο. Όπως και στο νησί, είχαμε περάσει από οντισιόν όλο το ελληνικό θέατρο…», δήλωσε τέλος η Κατερίνα Λέχου για τις Άγριες Μέλισσες.

Διάβασε ακόμη:

Η Κατερίνα Λέχου δίνει τα life tips που χρειάζεσαι! (Video)
Copyright © iPop 2012 - 2020 | All rights reserved