Φωτογραφία στο Instagram ανέβασε για πρώτη φορά η Κατερίνα Καινούργιου με τον σύντροφό της με αφορμή τα γενέθλιά του. 

Ο σύντροφός της γίνεται 30 κι έτσι η γνωστή παρουσιάστρια ευχήθηκε χρόνια πολλά ανεβάζοντας μία φωτογραφία στον προσωπικό της λογαριασμό στο Instagram. Είναι μάλιστα η πρώτη φορά που ανέβασε φωτογραφία η Κατερίνα Καινούργιου με τον σύντροφό της, Φίλιππο Τσαγκρίδη.

Στη λεζάντα της φωτογραφίας η παρουσιάστρια έγραψε στα αγγλικά «Χρόνια πολλά αγάπη μου, η ζωή είναι καλύτερη με εσένα μαζί».

Το ζευγάρι βιώνει μαζί την καραντίνα κυρίως στο διαμέρισμα εκείνου και έχει πολλούς λόγους να είναι ευτυχισμένο και να απολαμβάνει το χρόνο του παρά τον περιορισμό στο σπίτι λόγω του κορονοϊού. Φυσικά η όμορφη παρουσιάστρια της εκπομπής “Ευτυχείτε” πηγαίνει αρκετές φορές για περπάτημα -στέλνοντας φυσικά το απαραίτητο μήνυμα με τον κωδικό 6 στο 13033- όπως αναφέρει και στα social media της.

Τα γενέθλια και της Κατερίνας Καινούργιου δεν είναι μακριά, αφού την 1η Μαΐου είναι σειρά της τα γενέθλιά της.

Ο Φίλιππος Τσαγκρίδης είναι συλλέκτης έργων τέχνης κι έτσι η τούρτα των γενεθλίων του είχε και το ανάλογο θέμα.

Κατερίνα Καινούργιου με τον σύντροφό της

Να θυμίσουμε ότι η Κατερίνα Καινούργιου και ο Φίλιππος Τσαγκρίδης είναι ζευγάρι εδώ και περίπου έναν χρόνο και από την πρώτη στιγμή από κοινού είχαν αποφασίσει να κρατήσουν τη σχέση τους προστατευμένη από τη δημοσιότητα. Γι’ αυτό και μέχρι τώρα η όμορφη παρουσιάστρια δεν είχε ανεβάσει κάποια φωτογραφία μαζί του ή οτιδήποτε άλλο. Τα γενέθλιά του όμως στάθηκαν η αφορμή για την Κατερίνα Καινούργιου ώστε να ανεβάσει μία φωτογραφία μαζί του και να του ευχηθεί μ’ έναν πολύ γλυκό τρόπο χρόνια πολλά, εκφράζοντας την αγάπη της.

Δες ακόμα την Κατερίνα Καινούργιου όπως δεν την έχεις ξαναδεί:

Αυτή είναι η Κατερίνα Καινούργιου | Photo

Photos: Instagram/ katken85