Μια μεγάλη νίκη για την Kate Middleton, η οποία για ακόμα μια χρονιά -και παρά την είσοδο της Meghan Markle στη βασιλική οικογένεια– αναδείχθηκε ως η κορυφαία influencer της βασιλικής οικογένειας στο στιλ!

Kate Middleton- Meghan Markle 1-0 καθώς η Δούκισσα του Sussex δεν κατάφερε να της κλέψει αυτό τον τίτλο. Η Kate Middleton εδώ και χρόνια θεωρείται master του στιλ κι αυτό δεν είναι κάτι που θ’ αλλάξει εύκολα!

Στη λίστα με τις μεγαλύτερες style influencers της βασιλικής οικογένειας, η Kate αναδείχθηκε ως εκείνη με τη μεγαλύτερη επιρροή στο θέμα του βασιλικού στιλ.

Kate Middleton- Meghan Markle

Getty Images

Σύμφωνα με το ετήσιο UK Retail Report του eBay, τα παλτό και τα φορέματα που φόρεσε κατά τη διάρκεια της τρίτης εγκυμοσύνης της ήταν τα κομμάτια που αναζητήθηκαν περισσότερο στο site.

H Meghan φυσικά δεν θα πρέπει να στεναχωριέται καθώς κατέκτησε τη δεύτερη θέση κι αυτό το οφείλει στα δύο νυφικά της!

Στην τρίτη θέση βρίσκουμε την Πριγκίπισσα Charlotte και στην τέταρτη τον Πρίγκιπα George.

Πού είστε William και Harry;;;

Μπορεί όλοι να περίμεναν πως η Δούκισσα του Sussex θα έπαιρνε τα πρωτεία, όμως, αυτό δεν συνέβη και η Kate Middleton μπορεί να συνεχίσει ν’ απολαμβάνει τη θέση της στον «θρόνο» της.

Kate Middleton- Meghan Markle

Θυμίζουμε πως η πρώτη εγκυμοσύνη της Kate Middleton προκάλεσε τις περισσότερες online αναζητήσεις στο eBay από οποιαδήποτε άλλη γαλαζοαίματη. Αυτό συνεχίστηκε και με την δεύτερη και με την τρίτη εγκυμοσύνη της.

Για παράδειγμα, τον Απρίλιο, οι αναζητήσεις για τη σχεδιάστρια Jenny Packham υπερδιπλασιάστηκαν όταν η Kate Middleton εμφανίστηκε έξω από την πτέρυγα Lindo με κόκκινο φόρεμα Packham στο ντεμπούτο του Πρίγκιπα Louis.

Οι επιλογές της καθ’ όλη τη διάρκεια της χρονιάς έφερναν αύξηση 20% με 43 αναζητήσεις ανά ώρα!

Δες κι αυτό:

Αυτό το χρώμα δεν φορά ποτέ η Kate Middleton δημοσίως. Γιατί;