Μόλις κυκλοφόρησε και μας δίνει μια ακόμα μεγαλύτερη γεύση απ’ τη σειρά του Ανδρέα Γεωργίου, η οποία αναμένεται να καθηλώσει το τηλεοπτικό κοινό! Το νέο trailer της σειράς “8 λέξεις” δείχνει πως ήδη απ’ την αρχή της σειράς θα υπάρξουν καταιγιστικές εξελίξεις, αφού πρόκειται για ένα story πολύ δυνατό, με ίντριγκες και έρωτες, ενώ το αστυνομικό στοιχείο θα είναι για ακόμα μια φορά σε κεντρικό ρόλο. 

Ήδη απ’ το νέο trailer της σειράς “8 λέξεις” βλέπουμε πολιτική ίντριγκα, έναν πολύ δυνατό έρωτα κι έναν πυροβολισμό!

Στο trailer των σχεδών 3 λεπτών που κυκλοφόρησε πριν από μερικές ώρες, μαθαίνουμε λίγες περισσότερες πληροφορίες για την ιστορία: Ένας άνδρας που αναρριχάται γρήγορα στην πολιτική σκηνή της χώρας, ο Μιχαήλ, που προσπαθεί με κάθε τρόπο να κρύψει το σκοτεινό του παρελθόν. Παρελθόν που περιλαμβάνει όπως βλέπουμε και ένα παιδί.

Απέναντί του, ένας ζωγράφος, ο Οδυσσέας. Οι δύο άνδρες αν και με εντελώς διαφορετική κοσμοθεωρία θέλουν την ίδια γυναίκα, την Ηλιάννα, η οποία έχει πει “ναι’ στο να παντρευτεί τον Μιχαήλ. Ποια είναι όμως τα μυστικά που βαραίνουν κάθε χαρακτήρα της σειράς «8 Λέξεις» και τι είναι εκείνο που θα τα φέρει στην επιφάνεια; Ποιοι κρύβονται πίσω από τη μάσκα και ποιος είναι έτοιμος να σηκώσει το όπλο;

Η σειρά «8 Λέξεις» του Ανδρέα Γεωργίου, του Κούλλη Νικολάου και της Βάνας Δημητρίου θα ξεκινήσει να προβάλλεται τον Σεπτέμβριο στον ΣΚΑΪ. Πρόκειται για μια πολύ δυνατή ιστορία, που περιλαμβάνει σχεδόν τα πάντα: Έρωτα, μια κατεστραμμένη σχέση ανάμεσα σε δύο αδέρφια, μια πολιτική καριέρα και πολύ μυστήριο.

Πολλοί είναι οι ηθοποιοί από το Τατουάζ που επιστρέφουν και θα τους ξαναδούμε, όπως ο Γιώργος Παρτσαλάκης, ο Απόστολος Γκλέτσος και η Δανάη Παππά, ενώ στις κορυφαίες νέες “αφίξεις” είναι η Πέμυ Ζούνη και η Θάλεια Ματίκα.

Δες το νέο trailer της σειράς “8 λέξεις”:

Δες κι αυτό:

8 λέξεις: Το πρώτο trailer της νέας σειράς του Ανδρέα Γεωργίου! (Video)