Κάποιος μόλις παρομοίασε την Meghan Markle με τον Donald Trump!

LIKE US ON FACEBOOK

Η οικογένεια της Meghan Markle έχει αποδειχθεί πως δεν είναι κι απ’ τις πιο αγαπημένες που έχουμε δει, ενώ πολλές δηλώσεις από μέλη της οικογένειάς της έχουν προκαλέσει οργή στο Παλάτι.

Τώρα, ένα ακόμα απίστευτο σκηνικό έγινε αιτία σχολιασμού! Κάποιος μόλις παρομοίασε την Meghan Markle με τον Donald Trump! Και ναι, το έκανε μέλος της οικογένειάς της! Ποιος; Η αδερφή της Meghan Markle!

H Samantha σχολίασε την αδερφή της συγκρίνοντάς την με τον Αμερικανό Πρόεδρο κι εμείς ψάχνουμε να βρούμε τις ομοιότητες!

«Οι άνθρωποι πρέπει να σταματήσουν να είναι τόσο τυφλωμένοι από τη λάμψη της διασημότητας και του πλούτου», σημείωσε η Samantha και συνέχισε, γιατί αν δεν το κάνεις ολοκληρωμένα το σχόλιό σου, ας μην το κάνεις καθόλου καλύτερα!

Ο Trump είπε ότι θα μπορούσε να πυροβολήσει κάποιον και να μην χάσει ψήφους. Η ίδια νοοτροπία ισχύει και για την αδερφή μου. Οι άνθρωποι πιστεύουν οτιδήποτε και εξακολουθούν να ακολουθούν τη σειρά μυρμηγκιών

«Οφείλει στον πατέρα μου πολλή αγάπη και σεβασμό. Κανείς δεν θέλει να χαλάσει τον γάμο της και ο γάμος δεν είναι το θέμα. Το θέμα είναι η ευγενική συμπεριφορά προς τον πατέρα μας», συμπλήρωσε η αδερφή της Meghan Markle.

H Δούκισσα του Sussex σταμάτησε να έχει καλές σχέσεις με τον πατέρα και την αδερφή της πριν από τον βασιλικό γάμο λόγω της συνήθειάς του να μιλάνε στα ΜΜΕ για εκείνη.

Η κόντρα ανάμεσα στις δύο αδερφές δεν φαίνεται, πάντως, πως θα λήξει σύντομα, με τη Samantha να χρησιμοποιεί ένα άκρως υποτιμητικό nickname για την αδερφή της:

Δεν θα είμαι ποτέ ξανά γλυκιά. Η duchASS (παράφραση του τίτλου Δούκισσα – DUCHESS) πρέπει να είναι ανθρώπινη στον πατέρα μας που της έχει δώσει τα πάντα… και αυτές οι αηδίες στα ΜΜΕ μπορούν να σταματήσουν! Ήταν πάντα εκεί για εκείνη. Τα ψεύτικα νεύματα και τα χαμόγελα μπορούν να σταματήσουν. Η duchASS μπορεί να υποκλιθεί στον μπαμπά

Διαβάστε ακόμα:

Επιτέλους! Κάποιος απ’ τη βασιλική οικογένεια μίλησε για τη Meghan Markle

Photo: Getty Images
Copyright © iPop 2012 - 2017 | All rights reserved