Καλλίτσης: Η σφαίρα στην καρδιά και ο χωρισμός του με την Έλενα Χριστοπούλου

LIKE US ON FACEBOOK

Ο Καλλίτσης στην Ελεονώρα Μελέτη μίλησε για τη δολοφονική επίθεση που είχε δεχτεί, τη σφαίρα που έφαγε στην καρδιά αλλά και το πολύ δύσκολο διαζύγιο απ’ την Έλενα Χριστοπούλου.

Ο Πάνος Καλλίτσης στην Ελεονώρα Μελέτη και την εκπομπή “Μετά τα μεσάνυχτα” ήταν φανερά φορτωμένος και συγκινημένος.

Ο ίδιος περιέγραψε τη στιγμή που δέχτηκε δολοφονική επίθεση ενώ ήταν μαζί με την τότε γυναίκα του, την Έλενα Χριστοπούλου.

Ήταν ένα Σάββατο που είχα πολύ δουλειά κι ήταν μια από τις πολύ ωραίες και συνηθισμένες ημέρες στη δουλειά… Είχαμε ξεχάσει κάτι σπίτι και γυρίσαμε να το πάρουμε. Μπαίνω στο σπίτι κι ανοίγω το γκαράζ… Έκλεινα πάντα το γκαράζ του σπιτιού μου σχεδόν ταυτόχρονα που έμπαινα. Η Έλενα μιλούσε στο τηλέφωνο και την ώρα που κατεβαίνουμε αντλιαμβάνομαι ότι κάποιος τρέχει και μέχρι να κατέβει η ράμπα κατάφερε και μπήκε

Όπως είπε είδε έναν άνθρωπο να μπαίνει και ήταν ντυμένος σαν catwoman. «Tην ώρα εκείνη είπα «ωχ» και η Έλενα τρελάθηκε. Τη στιγμή εκείνη αυτόματα άνοιξα το γκαράζ και προσπάθησα να κάνω όπισθεν. Με το που σηκώθηκε η γκαραζόπορτα αυτός ενοχλήθηκε… », είπε χαρακτηριστικά συνεχίζοντας πως “όταν προσπαθώ να κάνω όπισθεν πυροβόλησε. Έσπασαν τα τζάμια κι άρχισε να επικρατεί πανικός. Η Έλενα τον παρακαλούσε να μην πυροβολεί…Ήταν αληθινό κι έπρεπε να το αντιμετωπίσω».

Προσπαθώντας να προστατέψει την Έλενα έφαγε και την πρώτη σφαίρα στην καρδιά, ενώ κοιτούσε το βλέμμα του και προσπαθούσε να το διαβάσει.

Αναφορικά με το διαζύγιο από την Έλενα Χριστοπούλου, όπως είπε ο Πάνος Καλλίτσης ήταν ένα από τα πιο δύσκολα πράγματα στη ζωή του. Όπως είπε ο ίδιος προσπάθησε να κάνει τα πάντα, προσπάθησε να της αλλάξει γνώμη αλλά εκείνη έφυγε από το σπίτι.

Με την Έλενα χωρίσαμε γιατί ήθελε να βρει τον εαυτό της. Έφυγε από το σπίτι. Ήθελε κάτι άλλο. Προσπάθησα να της αλλάξω γνώμη και να συζητήσουμε. Έκανα τα πάντα για να προσπαθήσω να σώσω την κατάστασή μας, γιατί ήξερα πως κάτι συνέβαινε. Η ίδια νομίζω πήρε τις αποφάσεις της και τις έκανε πράξεις πολύ γρήγορα. Ο χωρισμός μου με την Έλενα είναι το πιο δύσκολο πράγμα που έχω περάσει στη ζωή μου

Όπως εξήγησε ο Καλλίτσης στη Μελέτη αυτό που τον ενόχλησε περισσότερο δεν ήταν το διαζύγιο, αλλά η συμπεριφορά τους ενός ανθρώπου που έχεις αγαπήσει και έχεις αγαπηθεί. «Ξέρεις είναι ο τρόπος που το κάνεις. Εγώ δεν θα το έκανα ποτέ, γιατί ήταν επιλογή μου. Το ήθελε η ίδια και το έκανε. Η ίδια επέλεξε τη δικαστική οδό και εγώ απλά ακολουθώ. Δεν ήταν επιλογή μου. Είχαμε μια φανταστική ζωή και όπως ήρθε έφυγε. Γενικά οι άνθρωποι μπορεί να χωρίσουν. Δεν θες άλλο», είπε ο διάσημος hairstylist.

Αν πραγματικά ο άλλος σου έχει αποδείξει ποιος είναι, πως μπορείς από τη μια μέρα στην άλλη ο άλλος να είναι εχθρός σου και να τον κυνηγάς; Εγώ ήμουν υπερ του συναινετικού. Η ίδια δεν ήθελε. Παντρεύεσαι με έναν άνθρωπο γιατί θες να ζήσεις τη ζωή σου μαζί του. Αν αλλάξει κάτι δεν χρειάζεται να το κάνεις έτσι. Είναι ο τρόπος. Δεν είναι πάντα το θέλω σου. Το θέλω σου αλλάζει. Είναι ο τρόπος. Για μένα όλος αυτός ο χωρισμός και ο τρόπος που έγινε ήταν πάρα πολύ επίπονος, γιατί είχε συναίσθημα. Δεν μπορούσαμε να αποκοπούμε συναισθηματικά. Δεν πρέπει να τρώνε τις σάρκες τους οι άνθρωποι. Ο τρόπος που έγινε ήταν σαν βόμβα. Η Έλενα έφυγε από ένα σπίτι και πήγε σε ένα άλλο. Τι να κάτσεις να πεις; Της είχα ζητήσει να τα βρούμε και μου είπε όχι, έχει πάρει το δρόμο του

Δες και αυτό:

Συγκλονίζει η Έλενα Χριστοπούλου: «Ήμουν σαν φυτό μετά τη ληστεία»
Copyright © iPop 2012 - 2020 | All rights reserved