Ο καθένας μας χρειάζεται κάποιον ν’ αγαπάει! Κι αυτό ισχύει και για τους πιστούς μας φίλους! Ένα σκυλάκι που έχει υποστεί κακοποίηση φοβάται όλους τους ανθρώπους καθώς έχει μάθει δυστυχώς να τους αντιμετωπίζει σαν απειλή, σαν άτομα που θέλουν να του κάνουν κακό. Πάντα χρειάζεται μια περίοδος προσαρμογής και πολλής φροντίδας, για να μπορέσει ένας κακοποιημένος σκύλος ν’ αποκτήσει ξανά εμπιστοσύνη στους ανθρώπους.

Η Nora, ένα αξιαγάπητο σκυλάκι, κακοποιήθηκε άσχημα απ’ τα προηγούμενα αφεντικά του κι από τότε φοβάται τους πάντες, εκτός από ένα μωράκι!

«Πήραμε τη Nora από ένα καταφύγιο ζώων πριν από επτά χρόνια», δηλώνει η νέα της ιδιοκτήτρια Elizabeth στο Bored Panda. «Η γλυκιά και ήπια φύση της έλαμψε και γνωρίζαμε με σιγουριά ότι θα γινόταν ένα θαυμάσιο οικογενειακό σκυλάκι όταν ήρθε η ώρα να γεννηθεί το παιδί μας».

Η οικογένεια της Elizabeth είναι πολύ μεγάλη: Έχει 3 παιδιά, 3 γάτες και 3 σκυλιά! Το μεγαλύτερο επίτευγμα, όμως, είναι ότι ο γιος της Archie τα πηγαίνει περίφημα με τη Nora.

«Ο Archie είναι ένα εξαιρετικά χαλαρό, ευχαριστημένο και ευγενικό μωρό και όλα τα ζώα φαίνεται ν’ ανταποκρίνονται πραγματικά σ’ αυτό, ειδικά η Nora».

Ο Archie και η Nora είναι αχώριστοι: Παίζουν και κοιμούνται μαζί, ενώ ακόμα και στο μπάνιο η Nora περιμένει τον μικρό της φίλο έξω απ’ την πόρτα για να βγει! Αν αυτό δεν είναι αγάπη, τότε τι είναι;