Ρεφενέ ο βασιλικός γάμος! Ο καθένας έχει αναλάβει το κομμάτι του και δεν τα μπλέκουν!

Αν αναρωτιέσαι ποιος πληρώνει για τον γάμο Harry- Markle, ήρθε να σου λύσουμε μερικές βασικές απορίες μιας και πλησιάζει ο καιρός για τον γάμο της χρονιάς! Ο βασιλικός γάμος είναι… μοιρασμένος!

Τι σημαίνει αυτό; Η βασιλική οικογένεια έχει αναλάβει το κόστος της τελετής (Εκκλησία, λουλούδια, μουσική και δεξίωση). Η Meghan Markle θα πληρώσει η ίδια (!) για το φόρεμά της ενώ την ασφάλεια την αναλαμβάνει ο… Βρετανός φορολογούμενος!

Οι λεπτομέρειες του γάμου

Όσον αφορά τη δεξίωση αξίζει να σημειωθεί πως μπορεί να έχουν προσκληθεί πάνω από 400 άτομα στον γάμο, όμως, μόλις 200 απ’ αυτούς θα βρεθούν στη δεξίωση που θα παραθέσει ο πρίγκιπας της Ουαλίας, Κάρολος, στο Φρόγκμορ Χάους.

Για τη μουσική, οι φήμες το τελευταίο διάστημα είναι έντονες! Ποιοι καλλιτέχνες θα είναι εκεί; Είχαμε ακούσει για Elton John, στενός φίλος της πριγκίπισσας Νταϊάνα, ο οποίος μάλιστα ακύρωσε δύο προγραμματισμένες συναυλίες του στο Λας Βέγκας το Σαββατοκύριακο που θα πραγματοποιηθεί ο γάμος.

Ωστόσο, όπως διαβάζουμε στα βρετανικά ΜΜΕ, παίζει πολύ και το όνομα των Spice Girls καθώς ήταν το αγαπημένο group του Πρίγκιπα Harry όταν ήταν στην εφηβεία!

Πάντως, όσον αφορά το μενού, γνωρίζουμε ότι θα υπάρχει κάτι από Ελλάδα καθώς ο Έλληνας σεφ Νίκος Καλούσιας είναι μέλος της ομάδας που έχει αναλάβει τις προετοιμασίες για το μενού στον πριγκιπικό γάμο! Σύμφωνα με τον ίδιο, το μενού θα έχει ελληνικά στοιχεία και συγκεκριμένα νοστιμιές απ’ την κρητική κουζίνα.

Διαβάστε περισσότερο σχετικά με το μενού:

Ο Έλληνας σεφ που θα επιμεληθεί το μενού στον πριγκιπικό γάμο!