Πολύ αυστηρή ήταν η κριτική της Βίκυς Καγιά στη Ζενεβιέβ, στην οποία είπε μάλιστα ότι δημιουργεί προβλήματα στις φωτογραφήσεις!

«Ζενεβιέβ όλο φωνάζεις και δημιουργείς προβλήματα στις φωτογραφήσεις!», είπε με αυστηρό ύφος η Βίκυ Καγιά στη στιλίστρια του Greece’s Next Top Model. Τι συνέβη; Μα φυσικά, η Καγιά τρολάρει τη Ζενεβιέβ και το αποτέλεσμα είναι απολαυστικό!

Το video που θα δείτε παρακάτω τραβήχτηκε στα γυρίσματα του GNTM και είναι επικό! Η Ζενεβιέβ είναι υποψήφια προς αποχώρηση μαζί με την make up artist Μαίρη Φακίνου, με την τελευταία να είναι τελικά… ο πιο αδύναμος κρίκος!

Το χιουμοριστικό video δείχνει πόσο καλά περνούν οι κυρίες του Greece’s Next Top Model στα γυρίσματα και πόσο καλό κλίμα έχουν μεταξύ τους! Ακόμα κι αν τις βλέπουμε σε μερικά επεισόδια να έχουν εντάσεις, ας μην ξεχνάμε ότι οι καλοί συνεργάτες ξέρουν να ηρεμούν μετά από μια διαφωνία και δεν ξεχνούν όσα τους ενώνουν.

Άλλωστε, η τηλεόραση θέλει λίγη ίντριγκα, ακόμα κι αν είναι ανάμεσα στους κριτές και coaches κι όχι μόνο ανάμεσα στις διαγωνιζόμενες.

Ακόμα και η Χριστοπούλου έχει έρθει σε κόντρα με τη Ζενεβιέβ σε μερικά επεισόδια, αλλά έχει ξεκαθαρίσει σε συνέντευξή της ότι η συνεργασία τους είναι άριστη ενώ έχει δηλώσει πως την αγαπάει πολύ!

Ας μην ξεχνάμε επίσης και τις διαφωνίες και κόντρες που έχουν δημιουργηθεί ανά διαστήματα ανάμεσα στην κριτική επιτροπή, αλλά όπως ξαναλέμε, οι καλοί συνεργάτες ξέρουν πως μια συνεργασία περιλαμβάνει και διαφωνίες, οπότε αντιλαμβάνονται ότι είναι φυσιολογικό!

Δες κι αυτό:

Πότε τελειώνει το GNTM;