Συγκλονιστικό θα είναι το σημερινό επεισόδιο του Καφέ της Χαράς αφού ο Πώποτας παθαίνει έμφραγμα όταν ο Μάνος του λέει πως σκέφτεται να παραχωρήσει ένα οικογενειακό οίκισμα για να στεγαστεί το νέο καφέ.

Όλοι οι χωριανοί θέλουν να πιστεύουν πως ο πρώην Δήμαρχος, ο Δήμαρχος της καρδιάς τους, θα τους συμπεριλάβει στη διαθήκη, ενώ η Χαρά, όταν μαθαίνει τα νέα έρχεται αντιμέτωπη με τα συναισθήματά της και τρελαίνεται.

Την ίδια στιγμή, ο Φατσέας παίρνει μίζες απ’ τους χωριανούς για να τους κάνει ρουσφέτια, εκμεταλλευόμενος το γεγονός ότι η Σταυρούλα είναι η νέα Δήμαρχος του χωριού.

Αναλυτικά όσα θα δούμε στο Καφέ της Χαράς και το trailer του 4ου επεισοδίου:

Όταν ο Περίανδρος ανακαλύπτει ότι ο Μάνος αποφάσισε να παραχωρήσει το οικογενειακό πέτρινο πατητήρι που έχει κληρονομήσει από την γιαγιά του για να στεγαστεί το καινούργιο Καφέ της Χαράς, παθαίνει έμφραγμα. Όλοι οι χωριανοί διατηρούν την κρυφή ελπίδα ότι θα τους συμπεριλάβει στη διαθήκη του. Παράλληλα, ο Φατσέας, εκμεταλλευόμενος τη θέση της πρώην συζύγου του που τώρα έχει γίνει δήμαρχος, παίρνει μίζες από τους χωριανούς για να τους κάνει ρουσφέτια! Η Χαρά, όταν ακούει ότι ο Περίανδρος χαροπαλεύει, έρχεται αντιμέτωπη με τα αισθήματα της.

Ποιο άτομο που όλοι περιμέναμε επιστρέφει στη σειρά;

Πόσα θα είναι τα επεισόδια του Καφέ της Χαράς;

Όπως αποκάλυψε ο σεναριογράφος και ηθοποιός, Xάρης Ρώμας, η αρχική συμφωνία προβλέπει την προβολή της σειράς μέχρι και τα μέσα Ιουνίου. Ωστόσο, ο Χάρης Ρώμας πρόσθεσε πως «πρόσφατα συμφωνήσαμε ότι αν έχει την επιθυμητή απήχηση-και επειδή μου αρέσει όλο αυτό που συμβαίνει-να πάμε και την επόμενη σεζόν».

Όπως είπε αυτό θα γίνει για κάποια επεισόδια καθώς δεν είναι και εύκολο να γράφεις και να έχεις την επιμέλεια των πάντων!

Για κάποια επεισόδια βέβαια, γιατί το γράφουμε μόνοι μας, είναι δύσκολο προϊόν και έχουμε την επιμέλεια των πάντων. Ευτυχώς, ο σκηνοθέτης, Τάκης Μιχαήλ είναι ένας άνθρωπος ζωής για εμάς, όπως και ο διευθυντής φωτογραφίας

Δες ακόμα:

Το Καφέ της Χαράς “έφαγε” το My Style Rocks!