Το Καλοκαίρι μπήκε και τα γυρίσματα του Καφέ της Χαράς ξεκινούν ξανά, μετά από μια μεγάλη περίοδο απουσίας λόγω του κορονοϊού.

Βέβαια, αξίζει να σημειωθεί πως τα γυρίσματα που θα γίνουν τώρα, το τηλεοπτικό κοινό θα τα παρακολουθήσει απ’ τον Σεπτέμβρη, με την έναρξη δηλαδή της νέας σεζόν.

Λόγω της πανδημίας του κορονοϊού, τα γυρίσματα της σειράς είχαν «παγώσει», αλλά σήμερα 1η Ιουνίου, οι ηθοποιοί επιστρέφουν στο «Κολοκοτρωνίτσι».

Σύμφωνα με όσα αποκάλυψε ο Γιάννης Πουλόπουλος στη “Φωλιά των ΚουΚου”, τα γυρίσματα θα διαρκέσουν έως τον Αύγουστο και τα νέα επεισόδια θα τα δούμε στους τηλεοπτικούς μας δέκτες το φθινόπωρο.

Νέοι ηθοποιοί στο Καφέ της Χαράς!

Σύμφωνα με όσα είπε ο Γιάννης Πουλόπουλος στα νέα επεισόδια θα δούμε και νέους ηθοποιούς.

Ποιοι είναι αυτοί; Ο Ορέστης Τζιόβας και ο Σπύρος Μπιμπίλας.

Φυσκά, όμως, οι εκπλήξεις δεν σταματούν εκεί, αφού θα επιστρέψουν και μερικοί αγαπημένες μας ήρωες που είχαμε δει στον παλιότερο κύκλο.

Ο λόγος για τη Σοφία Μουτίδου, αλλά και την Ευτυχία Φαναριώτη, η οποία είχε τον ρόλο της Ρόδης.

Στο μεταξύ, σύμφωνα με όσα έχει αποκαλύψει ο Χάρης Ρώμας, θα υπάρξει ένας θάνατος στο Καφέ της Χαράς που θα μας στεναχωρήσει:

Πρώτα απ’ όλα δεν θα γίνει άμεσα. Είναι ένα πρόσωπο -δεν θα σας πω αν είναι άντρας ή γυναίκα- το οποίο παίζει σημαντικό ρόλο στην ιστορία και αποφασίσαμε να το κάνουμε όταν φτάσει η στιγμή. Έχουμε πολλά επεισόδια μπροστά. Δεν πρέπει να φοβάται ένας δημιουργός να βάλει όλα όσα αντιπροσωπεύουν τη ζωή

Δες ακόμα:

Χάρης Ρώμας: Το ενδεχόμενο γάμου και η απώλεια βάρους χάρη στην Κάτια Δανδουλάκη (Video)