Η Jolie φωτογραφίζεται στην Αφρική και στέλνει ανοικτή επιστολή με δυνατά μηνύματα | Photos

LIKE US ON FACEBOOK

Η εξωτική Angelina Jolie ποζάρει στην Αφρική παρέα με μερικές τσιτάχ και στέλνει ένα ισχυρό μήνυμα. Η φωτογράφιση έγινε για το τεύχος των 150 χρόνων του Harper’s Bazaar.

Η ηθοποιός πολύ συχνά χρησιμοποιεί τη φωνή της για να υπερασπιστεί τα ανθρώπινα δικαιώματα σε όλον τον κόσμο. Τώρα έγραψε μια επιστολή απ΄τη Ναμίμπια, στην οποία μοιράζεται το πάθος της για την άγρια ζωή αλλά και την ευθύνη που έχει ο καθένας απέναντι στους συνανθρώπους του και το περιβάλλον.

Η πιο όμορφη γυναίκα που γνώρισα ποτέ, ήταν μια Αφγανή πρόσφυγας σ’ ένα εγκαταλελειμμένο στρατόπεδο στα σύνορα με το Πακιστάν. Ήταν έγκυος και ο σύζυγός της είχε πάει να βρει δουλειά προκειμένου να μπορεί να υποστηρίξει την οικογένεια. Δεν είχε στέγη ούτε κάποιο κοντινό νοσοκομείο. Με κάλεσε μέσα και μου έδωσε τσάι. Για μένα, η Ναμίμπια αντιπροσωπεύει όχι μόνο τους δεσμούς της οικογένειας και της φιλίας αλλά και την προσπάθεια για ισορροπία μεταξύ  ανθρώπων και περιβάλλοντος, που είναι τόσο κρίσιμη για το μέλλον μας

Μεταξύ άλλων, η Angelina Jolie στην επιστολή της αναφέρει: «Όποιος κι αν είσαι εσύ που διαβάζεις αυτήν την επιστολή -γιατρός, δικηγόρος, επιστήμονας, ακτιβιστής ανθρωπίνων δικαιωμάτων, σπουδαστής, δάσκαλος, μητέρα, σύζυγος, αγόρι ή κορίτσι- ελπίζω ότι θα με “συνοδεύσεις” στην σκέψη πως όλοι μπορούμε να συμβάλουμε για έναν καλύτερο κόσμο στο μέλλον» ενώ προσθέτει πως «υπάρχουν πολλά πράγματα που δεν μπορούμε να προβλέψουμε, γνωρίζουμε όμως ότι τα εγγόνια μας θα ζουν με τις συνέπειες των αποφάσεων που εμείς παίρνουμε τώρα…»

Στην επιστολή της υποστηρίζει την προστασία του περιβάλλοντος, των ζώων και της άγριας φύσης.

Αν η ζωή μου μου έμαθε κάτι, αυτό που αντιπροσωπεύεις και σ’ αυτό που αντιστέκεσαι είναι και αυτά που σε καθορίζουν. Όπως λένε και οι άνθρωποι στο Σαν: Δεν είσαι ποτέ χαμένος αν μπορείς να διακρίνεις το μονοπάτι σου στον ορίζοντα

«Αυτά τα τσιτάχ δεν είναι τα κατοικίδια μας, ούτε πρέπει ένα άγριο ζώο να το έχουμε ως κατοικίδιο. Μας εμπνέουν να βοηθήσουμε να διατηρήσουμε αυτήν την μοναδικότητα, αυτά τα μεγαλοπρεπή πλάσματα στην άγρια φύση, ως ένα απ’ τα πολλά βήματα για τη διατήρηση του περιβάλλοντος για τις μελλοντικές γενιές» αναφέρει μεταξύ άλλων η όμορφη ηθοποιός.

Photos: Alexi Lubomirski
Copyright © iPop 2012 - 2017 | All rights reserved