Ο ημιτελικός του J2US πραγματοποιήθηκε το βράδυ του Σαββάτου και μάλιστα ήταν live, τίποτα δεν μπορούσε να κοπεί στο μοντάζ. 

Όλα τα ζευγάρια έδωσαν τον καλύτερό τους εαυτό, διεκδικώντας μια θέση στον τελικό που επίσης θα γίνει live. Ο ημιτελικός του J2US ολοκληρώθηκε κι ήταν κάτι παραπάνω από εντυπωσιακός. Πέντε ζευγάρια διεκδίκησαν μια θέση στον τελικό, πραγματοποιώντας από δύο εμφανίσεις το καθένα, όμως τρία μόνο μπορούσαν να προκριθούν.

Έρρικα Πρεζεράκου και Άρης Μακρής, Τάσος Ξιαρχός και Κόνυ Μεταξά, Τρύφωνας Σαμαράς και Χαρά Βέρρα, Βίκυ Χατζηβασιλείου και Κώστας Καραφώτης, Ετεοκλής Παύλου και Ελένη Χατζίδου αναμετρήθηκαν μεταξύ τους, ερμηνεύοντας από δύο τραγούδια. Ποιοι κατάφεραν να περάσουν στον τελικό του Just The 2 Of Us και ποιοι αποχώρησαν;

Τα δύο ζευγάρια που αποχώρησαν στον ημιτελικό του J2US είναι η Έρρικα Πρεζεράκου με τον Άρη Μακρή και η Ελένη Χατζίδου με τον Ετεοκλή Παύλου, που έφτασαν στην πηγή αλλά δεν ήπιαν νερό.

Μάλιστα, η Έρρικα Πρεζεράκου με τον Άρη Μακρή θεωρούνταν από τα φαβορί του show και αναμέναμε όλοι να τους δούμε στον τελικό. Από την άλλη πλευρά, ο Ετεοκλής Παύλου έχει μια ανοδική πορεία στο J2US με τους κριτές να έχουν τονίσει την εξέλιξή του.

Έτσι στον μεγάλο τελικό του επόμενου Σαββάτου πέρασαν ο Τάσος Ξιαρχό με την Κόνυ Μεταξά, ο Τρύφωνας Σαμαράς με τη Χαρά Βέρρα και η Βίκυ Χατζηβασιλείου με τον Κώστα Καραφώτη.

Θυμήσου όσα έγιναν στον προημιτελικό του show:

Προημιτελικός J2US: Η ανατροπή στην αποχώρηση και οι πρώτες δηλώσεις (Video)