Ιωαννίδης για το MasterChef: «Δεν ήμασταν ένα κίτρινο ριάλιτι» | Video

LIKE US ON FACEBOOK

«Εμείς δεν ήμασταν ένα κίτρινο ριάλιτι» δήλωσε ο Πάνος Ιωαννίδης για το MasterChef αφήνοντας τις αιχμές του προς τα σχόλια του Δημήτρη Σκαρμούτσου. Όσα δήλωσε on camera.

Μετράμε μερικές μέρες αφού τελείωσε ο διαγωνισμός μαγειρικής και τα σχόλια καλά κρατούν! Ο Ιωαννίδης για το MasterChef δήλωσε πως δεν ήταν ένα «κίτρινο ριάλιτι» ενώ αποκάλυψε πως αν όλα πάνε καλά θα υπάρξει και επόμενο MasterChef.

Μιλώντας στην κάμερα του Happy Day, ο αγαπημένος μας σεφ και κριτής του διαγωνισμού, μίλησε για τον επόμενο κύκλο του MasterChef.

«Αν όλα πάνε καλά συνεχίζουμε και του χρόνου. Κάνω τη δουλειά μου εκεί πέρα και δεν έχει σημασία που την κάνω στην τηλεόραση» δήλωσε χαρακτηριστικά κι εμείς απλά ανυπομονούμε για τον επόμενο κύκλο! Ναι, το παραδεχόμαστε.

Ερωτηθείς να σχολιάσει τη δήλωση του Δημήτρη Σκαρμούτσου ότι ο διαγωνισμός μαγειρικής έγινε ριάλιτι, ο Πάνος Ιωαννίδης δήλωσε πως εξαρτάται τι σημαίνει ριάλιτι.

«Αν σημαίνει ριάλιτι κάτι το οποίο γίνεται και απλά το δείχνεις, αυτό είναι θεμιτό. Αν όμως προσπαθείς να βγάλεις τον κακό εαυτό από τους συμμετέχοντες, αυτό είναι ένα κίτρινο ριάλιτι. Και αυτό σε εμάς δεν υπήρχε» δήλωσε χαρακτηριστικά ο κριτής.

Ο καθένας λέει τη γνώμη του. Σε ελεύθερο κόσμο ζούμε. Πολλές γνώμες θα ακουστούν. Εγώ λέω τη δική μου γνώμη

Τέλος, όπως επισήμανε είναι συνεργάσιμος, αυτό δεν σημαίνει πως είναι εύκολος άνθρωπος αλλά είναι καλός συνεργάτης!

Διαβάστε επίσης:

Στο «φως» οι κρυφές πτυχές και οι παραξενιές των κριτών του MasterChef!

Copyright © iPop 2012 - 2017 | All rights reserved